Vakantiefashion: Bandajanas

Elke moeder met dochter zal het herkennen: de zomer komt eraan en de schoenencollectie van dochterlief wordt groter en groter… Ik vind dat ze op z’n minst regenlaarzen, Teva’s, bergschoenen, waterschoenen, sneakers en leuke slippers nodig heeft. Maureen vindt dat vast ook, want als we op vakantie gaan kan zij ook niet kiezen welke schoenen er mee gaan en welke thuis blijven. Niet alleen het soort vakantieschoen speelt een rol, maar ook de kleur. Het liefst zouden we dus regenlaarzen in alle kleuren van de regenboog willen, net als de Teva’s en sneakers. Bergschoenen en waterschoenen kunnen nog wel in één kleur, maar de rest? Voor de slippers vond ik nu een erg leuke oplossing voor dit kleurenprobleem!

Bandajanas slippers

Bandajanas zijn slippers die je eenvoudig van bandjes kan voorzien en deze ook snel kan wisselen. Je bestelt de onderkant van de slippers en de bandjes apart, wil je een keer andere bandjes op je slippers? Dan bestel je dus een tweede (of derde) set bandjes erbij. Nog leuker is dat je de bandjes op verschillende manieren kan knopen, dus het model van de slipper is ook zo te veranderen. Kijk, dat is inpak-technisch hartstikke handig.

Maureen mocht van Bandajanas een paar uitzoeken om te testen. Dat liet ze zich geen twee keer zeggen en op Bandajanas.com koos ze haar bandjes (2 kleuren roze en 1 blauwe) en een bijbehorend bedeltje. Een dag later hadden we een mooi pakje in huis waarbij de slippers in een leuke bewaarzak waren verpakt.

Bandajanas slippers komen in een handige opbergzak bij je thuis.
Bandajanas slippers komen in een handige opbergzak bij je thuis.
Maureen koos voor een trio bandjes in roze, roze en blauw.
Maureen koos voor een trio bandjes in roze, roze en blauw.

Als je de Bandajanas in huis hebt kan je je gaan uitleven op de verschillende manieren om de bandjes te knopen. Gelukkig krijg je er een flyer met uitleg bij en ook op de website vind je heel veel ideeën. Wij zijn zeker nog niet klaar met experimenteren, want je kan natuurlijk ook zelf eindeloos variëren.

Met knoopinstructie, handig!
Met knoopinstructie, handig!
Een van de vele mogelijkheden: met kruislingse strik om de enkel.
Een van de vele mogelijkheden: met kruislingse strik om de enkel.
Maureen zocht roze bloemetjes bedeltjes uit. Die knoopten we aan de uiteindes van het band.
Maureen zocht roze bloemetjes bedeltjes uit. Die knoopten we aan de uiteindes van het band.

Ook handig om te weten:

  • De bandjes kunnen op 30 graden worden gewassen.
  • Vind je de bandjes te lang? Dan knip je ze eenvoudig korter.
  • De Bandajanas zijn ecofriendly, altijd fijn.
  • Bandajanas zijn te koop vanaf 24,90 euro.

Enne, niet verder vertellen, maar de Bandajanas zijn er ook voor volwassenen… Maureen is er in ieder geval ontzettend happy mee en zodra het weer het toeliet wilde ze natuurlijk laten zien hoe de Bandajanas staan. Ik knoopte de bandjes weer op een andere manier en daar stond ze te stralen.

Happy girl! Eigenlijk wilde ze er ook roze kleding bij, maar daarvan hing net een groot deel aan de waslijn....
Happy girl! Eigenlijk wilde ze er ook roze kleding bij, maar daarvan hing net een groot deel aan de waslijn….

Meer lezen

Op zoek naar meer handige vakantieproducten? Klik & kijk voor meer inspiratie:

KidsErOpUit is te volgen op Facebook en Twitter.

Vorig artikelUit de oude doos: laatste vakantie met het hele gezin
Volgend artikelMet de trein naar de top van de Puy de Dome
Saskia is oprichter en hoofdredacteur van KidsErOpUit. Moeder van dochter M. (2007) en zoon C. (2009). Ze is altijd op zoek naar toffe Europese bestemmingen waar ze niet eerder is geweest. Waar je haar 's nachts voor wakker kunt maken? Een rondreis met een mix van steden, natuur en cultuur. Overnachten doet ze graag in huuraccommodaties op een camping, variërend van luxe glamping tot basic kampeerhutten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.