In 2014 begon Saskia in d’r eentje met KidsErOpUit. Dat duurde niet lang, binnen enkele weken was er al sprake van een team. Dat team van vrijwillige bloggers is daarna flink gegroeid. Samen vullen we KidsErOpUit met unieke en originele content. Elke blogger heeft een eigen specialisatie waardoor we op KidsErOpUit afwisselende content kunnen bieden.

Sinds 2020 werken we daarnaast met een redactieteam, bestaande uit een hoofdredacteur (Saskia), redacteur Scandinavië (Froukje), redacteur Steden (Iris S.) en redacteur Kamperen (Iris D.). De redactie wordt ondersteund door redactie-assistente Marije.

Binnen het vaste team van vrijwillige bloggers is af en toe ruimte voor nieuwe bloggers. We zoeken vooral bloggers die gek zijn op vakantie en dagjes uit en dit willen delen. We zijn een hecht team dat nieuwe bloggers enthousiast opneemt. KidsErOpUit is onze passie en dat merk je ook achter de schermen. Alle bloggers hebben zich voor langere tijd verbonden aan KidsErOpUit.

Let op: op dit moment is er geen plek voor toevoeging van nieuwe bloggers aan het team. In het najaar van 2020 verwachten we het team van vrijwilligers uit te kunnen breiden met bloggers met jonge kinderen.