China Lights Utrecht met kinderen

China Lights Utrecht is een bijzonder evenement. Blogger Lineke vertelt er over.

China Lights

Het begon met een like op Facebook. China Lights Rotterdam! Lichtjes, Rotterdam, avond, leuk voor kinderen… tja toen was mijn nieuwsgierigheid gewekt. Ik klikte verder en het zag er zo leuk uit dat ik kaartjes kocht. Met z’n viertjes op 30 december 2013 om 17 uur. Dat is natuurlijk het leukst als je rond schemer gaat en de lichtjes aan gaan.

China Lights Rotterdam

Daar gingen we dan. Lekker met het openbaar vervoer richting de Euromast. Al snel waanden we ons in het land van Kung Fu Panda en Kao Lan. Bij het zien van de ‘lampionnen’ zoals wij ze maar noemden naar de jongens waren ze nog niet bijster enthousiast. Het gepiep en gezaag was niet van de lucht MAAR toen gingen de lichtjes aan en daarmee ook hun enthousiasme. Al met al 2 uur in het magische landschap vertoeft en zeer voldaan weer naar huis gegaan.

China Lights: Nederland en China komen hier samen.
China Lights: Nederland en China komen hier samen.
Chinese draak is aanwezig. Ronduit indrukwekkend met de lichtjes aan.
Ook de bekende Chinese draak is aanwezig. Ronduit indrukwekkend met de lichtjes aan.
Bram genoot van China Lights.
Bram genoot van China Lights.

China Lights Utrecht

En na Rotterdam is het nu de beurt aan China Lights Utrecht. Van 21 november tot en met 4 januari is China Lights te vinden in de Botanische Tuinen op het Utrecht Science Park, locatie de Uithof. Absoluut een bezoekje waard. Voor een familieticket voor 2 volwassenen en maximaal 3 kinderen betaal je 36 euro op maandag t/m donderdag, de andere dagen geldt er een toeslag van 2 euro.

Tips: Kleed de kids lekker warm aan en doe warme stevige stappers aan.

Ik ben benieuwd wie ik tegen ga komen want wij gaan zeker weer!

Meer lezen

Lineke schreef meer voor KidsErOpUit, lees hier een paar van haar blogs:

KidsErOpUit is te volgen op FacebookInstagram en Twitter.

14 REACTIES

 1. Wat ziet het er leuk uit! Wij zijn altijd op zoek naar uitjes die leuk zijn voor ons hele gezin, dit lijkt er 1 van! Ik denk dat zowel de grote meiden (5 en 7 jaar) onze kleine dame (1 jaar) en wij als ouders dit leuk zullen vinden! Dus we willen graag winnen!

 2. Oh wat ziet dat er leuk uit! Lijkt me erg leuk voor onze 5jarige en 3jarige! Utrecht is voor ons goed te doen vanuit het zuiden!

 3. Wauw. Wat ziet dit er spectaculair uit. Ik ben een mama van 2 jongens (9 en 6). De laatste 2 jaar heb ik door ziekte veel in bed moeten liggen. Nu gaat het langzaamaan wat beter en dit lijkt me een geweldig uitje om met zn 4 jes te gaan doen.

 4. Dat ziet er goed uit. Het is lastig om een uitje te vinden die mijn grote griet (13)ook leuk vindt.Waardoor we zelden met z’n allen op pad gaan. Zou dit er voor in aanmerking komen? De kleine meiden zouden het geweldig vinden!

 5. Het lijkt mij erg leuk! Maar als ik win geef ik deze kaartjes aan mijn zoon, die dan met zijn vriendin en met zijn dochtertje en haar zoon daar dan heen kunnen.

 6. Wat gaaf! Superleuk idee. Nog nooit van geweten! Lijkt me echt super om daar met de familie heen te gaan.
  Kom maar op met die kaartjes! 😉

 7. We wilden vorig jaar al, maar daar kwam niets van terecht. Lijkt me supergaaf om nu heen te gaan met z’n drietjes! Zeker omdat de quality-time met mijn dochter Isis er door mijn studie nu een beetje bij inschiet, zou dit supertof zijn!

 8. Wat een gave foto’s! Ik had hier nog nooit van gehoord, maar bij deze staat het op de to-do list, dank je! Mijn dochter word er vast ook blij van, ze is dol op molens momenteel en vindt de foto al leuk. Dat beloofd wat!

 9. Wat een leuk enthousiast verslag. Wij willen hier heel graag heen, mijn man werkt naast de botanische tuinen en ziet nu een heel gaaf park opgebouwd worden…. we zijn benieuwd!

 10. Ik heb twee dochters 4 en 7. De jongste van 4 jaar is helemaal weg van draken. Met een draken taart voor haar vierde verjaardag, een draken stokpaard en draken vleugels op haar feestje gemaakt!
  haar lievelingen programma, je raad het gaat over draken, tandloos, Hicky, speknekje en alle draken van hoe tem je erheen spelen dagelijks de hoofdrol in ons gezin. Monsters zijn het niet want ze heeft voorliefde voor de ‘slechterik’ ze krijgen allemaal een mooie draai.
  De oudste is inmiddels aangehaakt in de gekte. Met boeken speurt ze alle informatie en heeft haar liefde op de chinese draak laten vallen. Ze weet en deelt inmiddels wat ze nodig hebben om te ‘houden’ en weet zelfs waar ze een drakenei zou kunnen bestellen. “Op Internet mama, stond in het boek over draken houden, kun je een ei bestellen, kijkt maar!”
  Ik denk dat ik er niet onderuit kan :-), we wonen zelfs in Utrecht, maar of het financieel gaat lukken weet ik dit jaar niet!
  Ik wil me daarom graag opgeven voor de wedstrijd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.