Vrijdagse vragen: Citytrips4Kids

Om de week verschijnt de special ‘Vrijdagse vragen’. Oftwel: korte interviews die op vrijdag verschijnen. Er komt een breed scala aan geïnterviewden voorbij, dus hou KidsErOpUit op vrijdag in de gaten.

Vandaag vuren we de vrijdagse vragen af op… Anouk van Citytrips4Kkids!

Wat is Citytrips4Kids.nl?

Citytrips4Kids.nl is een Nederlandstalige website met tips voor een leuke, leerzame en gezellige stedentrip samen met je kind(eren)!

Wat kunnen we op Citytrips4Kids.nl vinden?

Op onze website vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagde stedentrip. Van vervoer tot kindvriendelijke accommodaties in de stad. Leuke restaurantjes waar kids meer dan welkom zijn. Én bezienswaardigheden die je niet mag missen; bekende ‘places to be’ en juist ook de plekken waar kids (en ouders) lekker kunnen spelen en/of relaxen. Alle tips zijn overzichtelijk verdeeld en weergegeven op één site, zodat ouders samen met kind(eren) hun ideale citytrip helemaal via Citytrips4Kids.nl kunnen samenstellen. Als voorbereiding op je trip biedt Citytrips4Kids.nl in samenwerking met Bol.com de leukste kinderboeken aan over je bestemming. Citytrips4Kids.nl geeft tips over de bestemmingen Amsterdam, Londen en Parijs. Momenteel breidden we onze site uit met nieuwe bestemmingen en nieuwe kindvriendelijke tips.

Op Citytrips4Kids.nl kunnen jonge stedenbezoekers ook over hun ervaringen bloggen om zo andere kids weer enthousiast te maken over hun stedentrip!

Wat heel makkelijk is op Citytrips4Kids.nl, is het persoonlijke reisdocument. Je kunt op de site heel gemakkelijk jouw favoriete tips selecteren. Deze tips worden dan in een persoonlijk reisdocument gratis naar je mailaccount gestuurd. Je hebt zo je tips (en bijbehorende adresgegevens) altijd bij de hand!

De homepage van Citytrips4Kids.nl
De homepage van Citytrips4Kids.nl
Amsterdam. Londen en Parijs staan al online. Binnenkort meer!
Amsterdam. Londen en Parijs staan al online. Binnenkort meer!
Je kan je eigen reisdocument samen stellen.
Je kan je eigen reisdocument samen stellen.
Ook is er ruimte voor blogs van kinderen.
Ook is er ruimte voor blogs van kinderen.

Wie zijn de mensen achter Citytrips4Kids.nl?

Citytrips4Kids.nl is een jong bedrijf geleid door Anouk van der Linden. Ik, Anouk, ben zelf mama van 3 kanjers en vind het fantastisch om met mijn gezin op pad te gaan. Ik ben naast mijn gezin fulltime werkzaam voor Citytrips4Kids.nl. Ik heb een toeristische studie gevolgd en heb het altijd leuk gevonden om tripjes te organiseren. Met de site Citytrips4Kids.nl kan ik mijn passie voor reizen combineren met het ondernemerschap.

Waarom ben je met Citytrips4Kids.nl begonnen?

Het idee voor Citytrips4Kids.nl is geboren, omdat ik zelf met mijn oudste zoon naar Parijs wilde gaan. Ik kon nergens een site vinden met echte leuke kindvriendelijke tips. Daarnaast miste ik een site waar tips over vervoer, accommodaties, bezienswaardigheden en restaurants overzichtelijk gebundeld waren op één site. Er bestaan genoeg sites met tips over een stedentrip, maar een grote stad bezoeken met je kind verdient wel een andere aanpak. Persoonlijk vind ik één bezoekje per vakantie aan “het restaurant met de Gouden Bogen” prima, maar meer moet het niet worden! Er bestaan overal zulke leuke plekken om met je kind te ontdekken, maar je moet het maar net weten. Daar is Citytrips4Kids.nl voor!

Wat kunnen we in 2015 van Citytrips4Kids.nl verwachten?

Nieuwe bestemmingen!! Het jaar 2014 heb ik echt gebruikt om de site op te zetten en te vullen met tips over Amsterdam, Londen en Parijs. Ik wil mij nu gaan richten op Barcelona, Berlijn en Rome en ….

Daarnaast wil ik meer gaan werken met tips van locals. Inwoners van een betreffende stad weten nog sneller de leukste en nieuwste restaurantjes, tentoonstellingen en shows te vinden en die tips wil ik vervolgens heel graag delen met alle papa’s en mama’s die Citytrips4Kids.nl bezoeken! De mogelijkheden van het internet en social media maken het mogelijk om bijzondere tips met een grote doelgroep te delen. Voor de leukste tips kun je ons ook volgen op Facebook.com/citytrips4kids en Twitter.com/citytrips4kids!

Anouk, bedankt en veel succes met Citytrips4kids.nl!

Wil jij ook geïnterviewd worden voor de special “Vrijdagse vragen”? Mail dan naar kidseropuit@gmail.com.

Meer lezen

Nieuwsgierig naar meer handige tips voor een citytrip met kinderen? Klik & kijk hier voor inspiratie:

KidsErOpUit is te volgen op Facebook en Twitter.

Vorig artikelCamping Birkelt in Luxemburg
Volgend artikelSneeuwwitje de Musical
Saskia
Saskia is oprichter en hoofdredacteur van KidsErOpUit, getrouwd met Gerard en moeder van dochter M. (2007) en zoon C. (2009). Ze is altijd op zoek naar toffe Europese bestemmingen waar ze niet eerder is geweest. Waar je haar 's nachts voor wakker kunt maken? Een rondreis met een mix van steden, natuur en cultuur. Overnachten doet ze graag in huuraccommodaties op een camping, variërend van luxe glamping tot basic kampeerhutten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.