Pagina menu
TwitterRssFacebookKidseropuit InstagramKidseropuit PinterestKidseropuit Youtube
Categorie menu

Gepost op Dec 12, 2014 in Blogs, Reisproducten, Saskia, Tips | 0 reacties

Vrijdagse vragen: Kids Travel Service

Een nieuwe serie specials op KidsErOpUit! De ene vrijdag lezen jullie over de zoektocht naar een veelbelovende vakantie, de andere vrijdag gaan we vanaf nu invullen met ‘Vrijdagse vragen’. Oftwel: korte interviews die op vrijdag verschijnen. Er komt een breed scala aan geïnterviewden voorbij, dus hou KidsErOpUit op vrijdag in de gaten.

Vandaag vuren we de vrijdagse vragen af op… Jessika van KidsTravelService!

Wat is Kids Travel Service? 

“Kids Travel Service is een website met praktische informatie over reizen met kleine kinderen. Ouders vinden er tips over bijvoorbeeld vliegen met een baby en handige inpaklijsten, maar ook reviews en persoonlijke reisblogs. Daarnaast verhuren en verkopen we praktische reisartikelen voor als ouders met kleine kinderen op reis gaan”.

Waarvoor kunnen we bij Kids Travel Service terecht? 

“We verhuren reisartikelen die ontzettend handig zijn op reis maar die je zelf niet voor één vakantie aan wil schaffen. Een transporttas voor de kinderwagen als je gaat vliegen bijvoorbeeld, of kinderwagenski’s voor de wintersport. Een nieuw product waar we heel blij mee zijn is het CARES vliegtuigharnas. Kinderen onder de 2 jaar moeten deze gebruiken als ze een eigen stoel hebben in het vliegtuig. In de webshop verkopen we ook producten, zoals het leuke prentenboek ‘Ikke gaat vliegen’, draagzakken en opblaasbare aankleedkussens. Alle producten testen we zelf of laten we door andere kinderen testen. Zo heeft KidsErOpUit voor ons de BubbleBum opblaasbare zitverhoger getest en er een review over geschreven”.

Op Kids Travel Service vind je allerlei handige informatie over reizen met kinderen.

Op Kids Travel Service vind je allerlei handige informatie over reizen met kinderen.

Een deel van de verhuurartikelen en een preview van de leuke blogs.

Een deel van de verhuurartikelen en een preview van de leuke blogs.

Geen zin om te huren? Kids Travel Service heeft ook een webshop.

Geen zin om te huren? Kids Travel Service heeft ook een webshop.

Wie zit er achter Kids Travel Service? 

“Kids Travel Service is een idee van Jessika (1979), mama van een dame van 2,5 jaar. Samen met mijn vriend heb ik altijd veel gereisd. Zuidelijk Afrika is onze favoriete ‘ver weg’ bestemming, maar we vinden het ook heerlijk om naar een mini-camping in Nederland te gaan. Sinds de komst van onze dochter kamperen we met de vouwwagen, maar we reizen ook met het vliegtuig en we gaan ieder jaar naar Oostenrijk op wintersport”.

Waarom ben je met Kids Travel Service begonnen?

“Als reisadviseur zocht ik een unieke service om me te onderscheiden van andere reisbureaus. Daarom ben ik in 2014 begonnen met de verhuur van de PramPack reistassen en buggies aan klanten. Ik merkte om me heen dat veel ouders praktische vragen hadden, bijvoorbeeld of je babyvoeding mee mag nemen in het vliegtuig. Ik vond het zo leuk om bezig te zijn met de reisartikelen en de reisinformatie dat Kids Travel Service deze zomer een eigen website met webshop heeft gekregen”.

Wat kunnen we in 2015 van Kids Travel Service verwachten?

“Nog veel meer tips & tricks, reviews van producten, reisinspiratie en persoonlijke blogs. Er komt informatie over wintersporten en kamperen met kleine kinderen, en andere ouders gaan hun praktische vakantietips delen. Via Facebook.com/KidsTravelService en op Twitter  @KidsTravel_NL  blijf je op de hoogte van alle nieuwtjes in 2015″.

Jessika, dank je wel!

Wil jij ook geïnterviewd worden voor de special “Vrijdagse vragen”? Mail dan naar kidseropuit@gmail.com.

Meer lezen

Nieuwsgierig naar handige producten die wij al getest hebben? Klik & kijk hier voor inspiratie:

KidsErOpUit is te volgen op Facebook en Twitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *