KidsErOpUit en Gezinopreis samen verder als betaald platform – 1 april!

Beste lezers,

Na maanden van hard werken achter de schermen kunnen we vandaag eindelijk groot nieuws met jullie delen: Gezinopreis.nl en KidsErOpUit.nl gaan verder als één platform. Hiermee ontstaat direct de meest uitgebreide site van Nederland op het gebied van uitjes en reizen met kinderen. Met meer dan 2500 artikelen over bestemmingen wereldwijd, ruim 175.000 unieke bezoekers en bijna een half miljoen pageviews per maand.

1 april!

We willen ons nieuwe platform graag reclame vrij houden. Dit doen we door net als veel kranten een abonnement in te stellen. Je kunt straks maximaal 5 blogs per maand gratis lezen, daarna betaal je een kleine bijdrage.

Schrijf je je vandaag in voor onze nieuwsbrief dan lees je heel 2018 nog GRATIS. Je ontvangt dan ook 1x per maand onze nieuwsbrief, boordevol met tips en nieuwtjes. Je hoort dan ook als eerste wat de nieuwe naam van ons platform wordt.

Wat kan je verwachten van het nieuwe platform

Op dit moment worden de laatste artikelen gemigreerd en vanaf 1 mei kan je hier alle blogs vinden die voorheen ook op KidsErOpUit of Gezinopreis stonden. Alle blogs zijn nagekeken, ge-update en eventueel samengevoegd. Dankzij de nieuwe lay-out is het nog makkelijker om de informatie te vinden die jij zoekt. Je kunt strakst tips vinden over alle Europese landen en over meer dan 40 landen buiten Europa.

Wat blijft is dat onze artikelen vol zitten met praktische informatie maar met een persoonlijke sausje. Geschreven door echte ouders die een bestemming in 99% van de gevallen met hun eigen gezin hebben bezocht. Want wie kan je nou beter vertellen of een museum of speeltuin leuk is dan het kind zelf? Echte eerlijke ervaringen, waardoor jij leukste uitjes kunt vinden en een gave vakantie kunt plannen.

Nog meer dan voorheen zal er op dit nieuwe platform aandacht zijn voor kindvriendelijke accommodaties en restaurantjes. We bezoeken niet alleen de bekende landen en steden maar ook die onbekende pareltjes waar je zelf niet aan gedacht hebt.

Saskia zal zich voortaan gaan richten op Nederland en Europa en Tikva richt zich specifiek op bestemmingen buiten Europa en productreviews. Ook onze teams van gezinsbloggers kiezen elk een eigen expertise.

Geen strijd om de lezers meer.
Geen strijd om de lezers meer.

Waarom alleen nog betaald blogs lezen?

Onze visie van eerlijke en oprechte informatie is alleen haalbaar wanneer we zeer terughoudend zijn met advertorials. Ook dit is niet nieuw. Maar in de afgelopen jaren zijn de kosten van onze blogs die ooit begonnen zijn als hobby enorm toegenomen. Alleen de hosting kosten zijn al enkele honderden euro’s per jaar. Daarbij is het gezien de tijd die het kost niet meer mogelijk dit op de huidige manier te combineren met een baan. Tikva was al fulltime blogger en Saskia besteed al een deel van het werk uit om het bloggen te kunnen blijven combineren met een baan.

We kunnen ervoor kiezen om het aantal advertenties aanzienlijk te verhogen maar dat willen wij én jullie niet. Daarom kiezen we ervoor de kosten neer te leggen bij de gezinnen die ook het meeste gebruik maken van onze blogs.

Tijdens reisbloggersconferentie TBEX Ireland ontstond het idee.
Tijdens reisbloggersconferentie TBEX Ireland ontstond het idee.
Samen met onze reisgenote Sanne proosten we op het plan voor het nieuwe platform.
Samen met onze reisgenote Sanne proosten we op het plan voor het nieuwe platform.

Abonnement inclusief persoonlijk advies

Voor 12,49 euro heb je al een jaarabonnement. Dit is minder dan je betaalt voor een abonnement op een reisblad. Daarvoor krijg je een advertentievrij platform en kan je onbeperkt blijven lezen. Ook kan je ons één keer per jaar inschakelen voor persoonlijk advies bij het plannen van je vakantie.

Wie minder dan 5 artikelen per maand leest blijft gratis lezen maar zal wel meer advertenties te zien krijgen. De website zal in het geheel niet meer toegankelijk zijn voor bezoekers met een adblocker.

Zo kan jij GRATIS onze tips en informatie blijven

Schrijf je nu in op de nieuwsbrief van Kidseropuit.nl en/of Gezinopreis.nl, we migreren je dan automatisch naar ons nieuwe platform. Hier krijg je van ons een premium account waardoor je heel 2018 nog onbeperkt en kosteloos kunt blijven lezen!

Ben je al inschreven op de nieuwsbrief dan geldt dit aanbod natuurlijk ook, je hoeft je niet opnieuw in te schrijven.

Groetjes Saskia en Tikva

P.S. Inschrijven op de nieuwsbrief van KidsErOpUit kan op desktop via het invulscherm in de sidebar. Op je mobiel moet je daarvoor even naar beneden scrollen.

1 april!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.