Pagina menu
TwitterRssFacebookKidseropuit InstagramKidseropuit PinterestKidseropuit Youtube
Categorie menu

Gepost op Jul 20, 2014 in Blogs, Reisproducten, Saskia, Tips | 7 reacties

Review: Roundy

Nooit van Roundy gehoord? Dat kan. Toevallig wonnen we een paar weken geleden een Roundy bij KidsTravelService. We ontvingen een rood siliconen bandje met een plastic doosje erin. Het rode bandje trok direct Camiels aandacht, achteraf gezien niet verwonderlijk want de Roundy is er voor kinderen van 3 tot 7 jaar.

Het rode siliconen s.o.s.-armbandje dat bij ons op de mat viel.

Het rode siliconen s.o.s.-armbandje dat bij ons op de mat viel.

De binnenkant van de Roundy

De binnenkant van de Roundy

Roundy: S.O.S. armbandje

De Roundy is niet alleen een leuk rood bandje dat je met een beetje kinderfantasie kunt aanzien voor een horloge (leuk, net als papa en mama!). Bij nadere bestudering blijkt het een s.o.s.-bandje te zijn. Een naambandje voor kinderen waar je je telefoonnummer in kan zetten zodat je gebeld kan worden als je je kind kwijt raakt. Jij denkt dat je goed oplet en nooit je kind kwijt raakt? Tja, dat zullen al die andere ouders waarbij dat wel gebeurd is ook gedacht hebben…. Wij nemen in ieder geval het zekere voor het onzekere als we een dagje weg gaan. De afgelopen jaren hebben we de kinderen voorzien van andere polsbandjes met hun naam en ons telefoonnummer er op. Die dunne, slappe bandjes raakte ik nogal eens kwijt en dan schreven we maar snel hun naam en ons telefoonnummer op hun arm. Een groot nadeel vond ik dat die gegevens voor iedereen zichtbaar waren.

Het plastic doosje met een briefje om gegevens op te schrijven

Het plastic doosje met een briefje om gegevens op te schrijven

De Roundy lost voor ons die nadelen op. Het is een wat groter bandje om mee te nemen, dus snel terug te vinden in de tas of in de la. De Roundy is er in meerdere kleuren en ziet er leuk uit, hierdoor dacht Camiel er zelf aan om z’n Roundy om te doen. Het grote voordeel vind ik dat er in de Roundy een klein plastic doosje zit met daarin een papiertje waar je je gegevens kan opschrijven. Ons telefoonnummer was niet zichtbaar, maar wel aanwezig. Eventueel zou je hier andere relevante informatie kunnen noteren, denk bijvoorbeeld aan allergieën.

De regenbui test: geslaagd!

De regenbui test: geslaagd!

Spatwater test

Volgens de website van Roundy is het s.o.s.-bandje spatwaterdicht. Camiel en ik hebben dat getest. Hij heeft de Roundy onder de douche om gedaan, op deze manier hebben we een flinke regenbui nagebootst. Na 5 minuten douchen was het briefje in de Roundy nog steeds droog.

Voor 5.95 euro kan je het badnje aanschaffen. Op de website van RoundyNL zijn de verkooppunten te vinden.

KidsErOpUit is te volgen op Facebook en Twitter.

Sharing is caring!
Tweet about this on TwitterShare on Facebook0Share on Google+0Pin on Pinterest0Email this to someone

7 Reacties

  1. Super! Veel leuker dan die wegwerp polsbandjes die wij altijd gebruiken én waterdicht. Leuk voor de kinderen en een veilig gevoel voor de ouders.

  2. Oh zo handig zeker als we dadelijk voor het eerst op vakantie gaan met twee kindjes. Je bent effe met d’r baby bezig en weg is de oudste. Wat zal zo’n bandje dan een uitkomst zijn.

  3. Ideaal voor onze 2 kids…

  4. Wow wat een leuke actie met handige en veilige gadget.
    De Roundy ziet er zo veel cooler uit dan andere SOS- kettingen/armbandjes. Dit vind mijn zoontje geen probleem om mee te lopen.
    En deze mama zou zo gelukkig zijn, kunnen we komende maand tijdens vakantie af en toe ‘normaal ademhalen’ met zo’n vliegensvlugge boef. We duimen in ieder geval met 4 duimpjes hard; mams voor deze veilige Roundy en zoonlief voor zo’n coole ‘armband’ 🙂

  5. Deze kunnen we goed gebruiken met de aankomende vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *