Theatervoorstelling: Magische Familieshow Wonder School Live

Bekend van tv en nu ook in het theater: de Magische Familieshow Wonder School Live. Blogger Daphne gaat met haar dochter Jeli naar de premiere. Nieuwsgierig hoe deze voorstelling is? Lees dan snel verder.

Magische Familieshow Wonder School Live: de Premiére

Samen met Jeli ga ik naar Hilversum om de premiére van de Magische Familieshow Wonder School Live bij te wonen. Jeli kent de Wonder School van televisie en heeft er enorm veel zin in. Wardo gaat ons meenemen in de wonderlijke wereld van grote en kleine illusies en onvoorstelbare goochelkunsten. Ter voorbereiding bekijken we alvast het promotiefilmpje. Dan is het tijd om ons in een leuk jurkje te hijsen en op pad te gaan.

Bij het theater lopen we over de rode loper. De portier wacht ons op en Jeli mag met hem op de foto. We hebben nog tijd voor een drankje en dan mogen we naar binnen.

Samen met de portier op de foto.
Samen met de portier op de foto.

Wardo Wonder

Magische Familieshow Wonder School Live is een theatervoorstelling over Wardo. Niels Houtepen speelt met veel enthousiasme de rol van Wardo. Hij droomt ervan om te kunnen vliegen. Deze droom kan in vervulling worden gebracht met de gouden toverstaf. Om deze toverstaf te kunnen krijgen, moet hij een zevental opdrachten vervullen. Verdwijnen, verschijnen, voorspellen en vliegen komen voorbij. Naast hulp uit het publiek, van alle verwonderaars die daar zitten, krijgt hij ook hulp uit onverwachte hoek. Met al deze hulp probeert Wardo om de zeven opdrachten binnen een uur te volbrengen.

De Wonder School

Het podium is als Wonderschool ingericht. Het is een mooi sfeervol decor, waarin de harten dame een belangrijke rol speelt. Er gebeuren kleine dingen met het decor die het verhaal spannend, leuk en verrassend maken. Bovenaan het decor gaat er iedere keer een nieuwe lampje branden als er een opdracht voltooid is. De klok daarboven tikt maar door en zo wordt het toch nog spannend of Wardo alle opdrachten binnen het uur haalt. Er is regelmatig interactie met de verwonderaars in het publiek, hierdoor komt het verhaal echt tot leven.

Magische Familieshow Wonder School Live
Wardo doet een trucje en een meisje uit het publiek mag helpen.
Magische Familieshow Wonder School Live
Wardo en de Harten-dame.
Magische Familieshow Wonder School Live
Een heus Wonderdiploma. Alle kinderen krijgen deze na de voorstelling.

Praktische informatie

De Magische Familieshow Wonder School Live is een productie van Van Hoorde Entertainment, RTL Telekids en Just Media Group. De show is voor kinderen vanaf een jaar of vier. Gezien het verhaal in de show en de tijdsduur van de voorstelling (75 minuten duurt) lijkt het inderdaad voor jongere kinderen niet echt geschikt. Jeli schat in dat kinderen het tot tien à twaalf jaar leuk vinden. Met haar acht jaar oud heeft ze in ieder geval genoten van de show. Ze heeft luidkeels meegeroepen met de spreuken en gelachen om alle grapjes die gemaakt werden. Haar tip voor de mensen die naar deze show gaan: ga vooraan zitten, misschien mag je dan het podium op om mee te helpen!

Benieuwd geworden of het Wardo lukt om alle zeven opdrachten te vervullen en te kunnen vliegen? Ga dan zelf naar deze leuke familieshow! Kijk voor speeldata en kaarten op de website van Van Hoorne.

Zouden jouw kinderen het leuk vinden om naar de Magische Familieshow Wonder School Live te gaan?

Meer lezen

Op zoek naar meer leuke theatervoorstellingen? Klik & kijk voor meer inspiratie:

We bezochten de premiere op uitnodiging. Zoals je van ons gewend bent delen we altijd eerlijk onze eigen mening en ervaringen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.