Samenwerking

Unieke uitjes, verrassende plekken om te overnachten en de mooiste Europese bestemmingen. Van kamperen op kleinschalige campings tot citytrips met kinderen en van kindvriendelijke musea tot kanoën in de natuur. Maar ook handige producten voor actieve en ondernemende gezinnen. Het vaste blogteam van KidsErOpUit helpt om deze onder de aandacht te brengen van de juiste doelgroep.

Wij werken altijd op basis van onze persoonlijke ervaringen zodat we weten wat we aanbevelen en daar eerlijk onze mening over kunnen geven. Onze lezers vertrouwen daar op.

Samenwerken met familytravelblog KidsErOpUit

Samenwerken met familytravelblog KidsErOpUit kan op verschillende manieren. Denk aan een (individuele) persreis, persevents, premières, reviews van producten, winacties etc. Wij hebben ruime ervaring met al deze vormen van samenwerken en kunnen op verzoek voorbeelden laten zien van blogs die op deze wijze tot stand zijn gekomen.

KidsErOpUit heeft met veel bedrijven en bestemmingen samen gewerkt. Een kleine selectie is hieronder te zien.

Buitenland

♥ Duits Verkeersbureau ♥ Visit Denmark ♥ Salzburg ♥ Salzburgerland ♥ Oostenrijk ♥ Catalunya ♥  Niedersachsen/Emsland ♥ Duisburg ♥ Eifel ♥ Europapark ♥ Ierland ♥ Hongaars Verkeersbureau ♥ Mijn Slovenië ♥ Visit Tsjechië ♥ Visit Sweden ♥ Visit Southern Norway ♥ Interrail ♥ iAmbassador ♥ Vacanceselect ♥

Binnenland

♥ Maastricht ♥ Liefde voor Limburg (Noord-Limburg) ♥ Groningen ♥ Den Haag Marketing ♥  Toerisme Utrecht ♥ RBT Arnhem/Nijmegen, Gelderse Streken, Visit Veluwe ♥ Friesland ♥ Sneek ♥ WestCord Hotels ♥ Stayokay ♥  Landal ♥ Vinea Vakanties ♥ Camptoo ♥ CenterParcs ♥ Julianatoren ♥  Efteling ♥ BungalowSpecials ♥ Madurodam ♥ Vacansoleil ♥ Belvilla ♥ Rotterdam ♥

Producten

♥ BubbleBum ♥ Coleman ♥ Bagageonline.nl ♥ Alpine ♥ Tenstickers ♥ IXXI ♥ Pixum ♥ Photobox ♥ KEEN ♥ Obelink ♥ Decathlon ♥ Eureka! ♥

Van 2016 t/m 2018 waren wij ambassadeur voor de gezinscampagne van het Duits Verkeersbureau.

Past jouw bestemming of product ook in dit rijtje? Stuur dan een mail naar Saskia via info@kidseropuit.nl en informeer naar de mogelijkheden en tarieven.

Al onze blogs zijn natuurlijk SEO geoptimaliseerd, worden gedeeld via social media en zijn altijd makkelijk terug te vinden dankzij de kaarten en menustructuur die we gebruiken.

Adverteren/advertorial

Adverteren op KidsErOpUit is mogelijk als het product of de dienst bij ons blog past. Het moet een meerwaarde hebben voor onze lezers. Door te adverteren op KidsErOpUit bereik je actieve en ondernemende gezinnen met vooral kinderen in de basisschoolleeftijd.

Er zijn meerdere mogelijkheden om te adverteren op reisblog KidsErOpUit:

  • Advertorial
  • Nieuwsbrief
  • Social media campagne

Stuur voor meer informatie een e-mail naar Saskia (info@kidseropuit.nl), dan kan er een offerte op maat worden gemaakt.

Heb je interesse in ads op de website? Daarvoor werken we samen met Mediavine. Verkoop van bannerruimte verloopt via hen en kan via deze pagina worden aangevraagd.

Let op: wij plaatsen alleen blogs/advertorials die door onszelf zijn geschreven en bieden geen ruimte voor bedrijven die alleen geinteresseerd zijn in een linkje vanaf KidsErOpUit. Mails met dat soort voorstellen worden niet meer beantwoord. We steken onze tijd liever in serieuzere samenwerkingen.

Podcast: KidsErOpUit Luistermagazine

Sinds het najaar van 2019 heeft KidsErOpUit de eerste podcast over reizen met kinderen. Elke maand komt er een nieuwe podcast online, deze zijn per thema ingestoken. Zo gaat de eerste podcast over wandelen in de bergen met kinderen en de tweede podcast over treinen. Alle podcasts zijn hier te vinden.

E-books/reismagazines

Vanaf 2020 gaat KidsErOpUit e-books verkopen. Speciaal gericht op onze actieve en ondernemende doelgroep, met volop tips voor de leukste vakantieregio’s en steden. Mag jouw regio of product niet ontbreken in onze e-books? Stuur dan een mail naar Saskia (info@kidseropuit.nl) en informeer naar de advertentiemogelijkheden of andere samenwerkingsopties.

Voor niets gaat de zon op

In KidsErOpUit wordt veel energie gestoken. Om blogs te schrijven, op pad te gaan om nieuwe ervaringen op te doen en nog veel meer ondersteunende activiteiten. Dat doen we met liefde en plezier. Want KidsErOpUit is vanuit passie ontstaan en dat willen we vasthouden.

KidsErOpUit is echter geen hobby-blog meer. Het bereik en de impact daarvan heeft waarde. Werken in ruil voor ‘exposure’ of ‘naamsbekendheid’ doen we daarom niet. Ook onze hypotheek moet met gewone euro’s betaald worden. Dus net zoals je de bakker betaalt voor zijn brood, betaal je een blogger voor de werkzaamheden die gedaan worden, het bereik en de impact. Wij kiezen daarbij niet voor korte termijn ‘click bait’-artikelen, maar voor lange termijn kwaliteit.

Wij bieden alleen ruimte voor samenwerkingen waarvan de bestemming/accommodatie, de activiteit en/of het product bij KidsErOpUit past. Ook vermelden we het altijd als een blog tot stand is gekomen in samenwerking met derden, hiermee houden we ons aan de richtlijnen van de Reclame Code Commissie.

De cijfertjes

KidsErOpUit is in juni 2014 online gegaan en heeft sindsdien een grote groei doorgemaakt. Bijna elke dag verschijnt er een nieuw blog.

De harde cijfers:

  • 120.000+ unieke bezoekers per maand, variërend van 90.000 unieke bezoekers in de rustigste maand tot 190.000 unieke bezoekers in de drukste maand.
  • 23.800 likes op Facebook
  • 4.000 nieuwsbrief inschrijvingen
  • 3.970 volgers op Instagram
  • 1.625 volgers op Twitter
  • 175k kijkers per maand op Pinterest
  • 218 abonnees op YouTube

Laatst bijgewerkt: maart 2020

Saskia heeft juni 2016 met haar blog over ‘UNESCO Werelderfgoed in Denemarken met kinderen’ de Scandinavie Persprijs 2015 gewonnen.

Contact

Voor meer informatie is Saskia te bereiken via info@kidseropuit.nl. Via dit mailadres verstrekken we ook ons adres en telefoonnummer.

Let op: verzoeken die alleen betrekking hebben op linkbuilding (hoe goed verpakt ze ook zijn) en/of mails aan ‘beste blogger’ of ‘beste redactie’ worden niet in behandeling genomen. Wij werken graag samen en om te zien of potentiele samenwerkingspartners echt met ons willen werken is dit de eerste ‘screening’.

Natuurlijk is KidsErOpUit ook te vinden op social media: