Samenwerking

Samenwerken met inspiratieplatform KidsErOpUit? Stuur een mail met jouw concrete idee naar info@kidseropuit.nl en we kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Lees wel eerst onderstaande informatie!

Meer over samenwerken met KidsErOpUit

KidsErOpUit is in 2014 begonnen als familytravelblog. Het is in Nederland een van de grootste en bekendste reisblogs voor gezinnen. Met een team van bloggers maakten we de meest gezinsvriendelijke content.

We hebben samengewerkt met heel veel nationale en lokale verkeersbureaus. Zo zijn we een paar jaar ambassadeur geweest voor de gezinsvakantiecampagne van het Duits verkeersbureau. We werken al jarenlang samen met Landal en tal van andere aanbieders van accommodaties. Ook bekende namen van outdoormerken werken graag met KidsErOpUit, denk hierbij onder andere aan Deuter, Decathlon en Obelink.

Vanaf 2023 gaat KidsErOpUit verder als inspiratieplatform. Dat betekent dat er geen blogteam meer is. We zijn zeker nog in voor samenwerkingen, maar doen dit steeds minder samen met de kinderen (je weet wel, tieners hebben er niet zoveel zin meer in… en wij vinden het belangrijk omdat te respecteren!). Dankzij onze jarenlange ervaring met gezinsreizen kunnen we ook zonder de kinderen erbij mooie verhalen maken. 

Dus samenwerken? Ja leuk! Mail jouw voorstel naar info@kidseropuit.nl.

Onze randvoorwaarden voor samenwerkingen

Hoewel we samenwerkingen ontzettend leuk vinden, hebben we wél een aantal randvoorwaarden. Gebaseerd op onze ervaringen met wat wel en niet goed werkt. Voor ons, maar ook voor de samenwerkingspartner.

  • Wij beoordelen of een product of ervaring bij KidsErOpUit past. Verdiep je dus vooraf in de onderwerpen waar we over schrijven, bijvoorbeeld door even naar de menustructuur te kijken.
  • Voor niets gaat de zon op. Dus wil jij een plekje krijgen op onze website of social media kanalen? Dan betaal je daarvoor. Meestal in euro’s, maar heb je een hele goede barterdeal* dan overwegen we dat ook. 
  • Wij schrijven alle content zelf of laten dit schrijven door tekstschrijvers die vaker voor ons werken. Wij plaatsen dus geen teksten die door mensen worden aangeleverd die we niet kennen.
  • Een do follow link vanaf onze website is mogelijk, mits het onderwerp bij KidsErOpUit past én je ons tarief betaalt. Linkbuilding is mogelijk vanaf 400 euro excl btw. Heb je minder budget? Bespaar je dan de moeite om te mailen.
  • Wij gebruiken affiliatelinks en dynamische advertenties (via Mediavine) in onze content. Dit zijn twee van de manieren waarmee we geld verdienen en KidsErOpUit draaiend kunnen houden. 
  • Wij vermelden ALTIJD dat een blog tot stand is gekomen in samenwerking. Transparantie hierover richting onze lezers is voor ons het allerbelangrijkste.

Strenge randvoorwaarden? Ja, helaas krijgen we heel veel voorstellen in onze mailbox die niet bij KidsErOpUit passen en die niet in verhouding staan met het bereik dat de samenwerkingspartner hiermee krijgt.

Maar schat jij een samenwerking met KidsErOpUit op waarde? Dan zijn deze randvoorwaarden voor jou ook heel logisch en overbodig om te benoemen. Voel je dan vooral uitgenodigd om een mail te sturen naar info@kidseropuit.nl.

*Wat is een goede barterdeal? Belangrijkste voor ons is dat we een product of ervaring terugkrijgen die in verhouding staat tot de tijd die we erin moeten steken om promotie te maken. Ook doen we dit alleen als we het product of de ervaring écht leuk vinden of net toevallig nodig hebben. En het product/de ervaring moeten natuurlijk passen bij KidsErOpUit.

De cijfertjes

KidsErOpUit is in juni 2014 online gegaan en heeft sindsdien een grote groei doorgemaakt. 

De harde cijfers:

  • 100.000+ unieke bezoekers per maand, variërend van 70.000 unieke bezoekers in de rustigste maand (november) tot 200.000 unieke bezoekers in de drukste maand (juli).
  • Meer dan 24.000 volgers op Facebook
  • 6.600 volgers op Instagram
  • Ruim 6.500 nieuwsbrief inschrijvingen

Laatst bijgewerkt: februari 2024

Saskia heeft juni 2016 met haar blog over ‘UNESCO Werelderfgoed in Denemarken met kinderen’ de Scandinavie Persprijs 2015 gewonnen.

Al onze blogs en artikelen zijn SEO geoptimaliseerd. Dat betekent dat ze niet alleen net na publicatie worden gelezen, maar juist ook de jaren daarna. Samenwerken met KidsErOpUit is dus een lange termijn investering.