Pagina menu
TwitterRssFacebookKidseropuit InstagramKidseropuit PinterestKidseropuit Youtube
Categorie menu

Samenwerking

Unieke uitjes, verrassende plekken om te overnachten en de mooiste Europese bestemmingen. Van kamperen op kleinschalige campings tot citytrips met kinderen en van kindvriendelijke musea tot kanoën in de natuur. Maar ook handige producten voor actieve en ondernemende gezinnen. Het team van KidsErOpUit helpt om deze onder de aandacht te brengen van de juiste doelgroep.

Wij werken altijd op basis van onze persoonlijke ervaringen zodat we weten wat we aanbevelen en daar eerlijk onze mening over kunnen geven. Onze lezers vertrouwen daar op.

NIEUWS

Saskia heeft juni 2016 met haar blog over ‘UNESCO Werelderfgoed in Denemarken met kinderen’ de Scandinavie Persprijs 2015 gewonnen.

Samenwerken met familytravelblog KidsErOpUit

Samenwerken met familytravelblog KidsErOpUit kan op verschillende manieren. Denk aan een (individuele) persreis, persevents, premières, reviews van producten, winacties etc. Wij hebben ruime ervaring met al deze vormen van samenwerken en kunnen op verzoek voorbeelden laten zien van blogs die op deze wijze tot stand zijn gekomen.

KidsErOpUit heeft met veel bedrijven en bestemmingen samen gewerkt. Een kleine selectie is hieronder te zien.

Buitenland

♥ Duits Verkeersbureau ♥ Visit Denmark ♥ Salzburg ♥ Salzburgerland ♥ Heidelberg ♥ Tirol ♥ Catalunya ♥ Barcelona ♥ Niedersachsen/Emsland ♥ Visit Berlin ♥ Duisburg ♥ Eifel ♥ Europapark ♥ Ierland ♥ Hongaars Verkeersbureau ♥ Mijn Slovenië ♥ Visit Tsjechië ♥ Visit Sweden ♥ Londen aan Zee ♥ Visit Southern Norway ♥

Binnenland

♥ Maastricht ♥ Liefde voor Limburg (Noord-Limburg) ♥ Groningen ♥ Den Haag Marketing ♥ Middelburg ♥ Toerisme Utrecht ♥ RBT Arnhem/Nijmegen, Gelderse Streken, Visit Veluwe ♥ Friesland ♥ Sneek ♥ WestCord Hotels ♥ Stayokay ♥ Betere Boerenbed ♥ Landal ♥ Interhome ♥ Camptoo ♥ CenterParcs ♥ Julianatoren ♥  Efteling Theater ♥ Studio 100 ♥ Div. theaterproductiebedrijen ♥ Nationaal Militair Museum ♥ Wintercircus Utrecht ♥ BungalowSpecials ♥ Schateiland Zeumeren ♥ Madurodam ♥ Vacansoleil ♥ Belvilla ♥ Laag Holland ♥ Rotterdam ♥

Producten

♥ BubbleBum ♥ Coleman ♥ Bagageonline.nl ♥ DrawYourMap ♥ Alpine ♥ Tenstickers ♥ Bandajanas ♥ IXXI ♥ Pixum ♥ Photobox ♥Ravensburger ♥ Slipperwereld ♥ Goliath ♥ All4kitchen ♥ YourPhotoMag ♥ Eureka! ♥

Past jouw bestemming of product ook in dit rijtje? Stuur dan een mail naar info@kidseropuit.nl en informeer naar de mogelijkheden.

Al onze blogs zijn natuurlijk SEO geoptimaliseerd, worden gedeeld via social media en zijn altijd makkelijk terug te vinden dankzij de kaarten die we gebruiken.

Adverteren/advertorial

Adverteren op KidsErOpUit is mogelijk als het product of de dienst bij ons blog past. Het moet een meerwaarde hebben voor onze lezers. Door te adverteren op KidsErOpUit bereik je actieve en ondernemende gezinnen met vooral kinderen in de basisschoolleeftijd.

Er zijn meerdere mogelijkheden om te adverteren op reisblog KidsErOpUit:

 • Advertorial
 • Banner
 • Nieuwsbrief
 • Social media campagne

Stuur voor meer informatie een e-mail naar Saskia (info@kidseropuit.nl), dan kan er een offerte op maat worden gemaakt.

Let op: wij plaatsen alleen blogs/advertorials die door onszelf zijn geschreven en bieden geen ruimte voor bedrijven die alleen geinteresseerd zijn in een linkje vanaf KidsErOpUit. Mails met dat soort voorstellen worden niet meer beantwoord. We steken onze tijd liever in serieuzere samenwerkingen.

Samenwerken met reisblog voor gezinnen KidsErOpUit

E-books/reismagazines

Vanaf 2017 gaat KidsErOpUit e-books verkopen. Speciaal gericht op onze actieve en ondernemende doelgroep, met volop tips voor de leukste vakantieregio’s en steden. Mag jouw regio of product niet ontbreken in onze e-books? Stuur dan een mail naar Saskia (info@kidseropuit.nl) en informeer naar de advertentiemogelijkheden of andere samenwerkingsopties.

e-books en reismagazines KidsErOpUit

KidsErOpUit Events

In 2017 begint KidsErOpUit met het organiseren van events voor de lezers van het reisblog. Het eerste event heeft plaats gevonden in januari en bestond uit een combinatie van een Nieuwjaarswandeling en het proberen van ergonomische dragers. Tijdens het tweede event (voorjaar) organiseren we een workshop ‘Natuurfotografie voor kinderen’.

Interesse om samen met ons een event te organiseren? Mail naar Saskia via info@kidseropuit.nl.

Familytravelbloggers.nl

Sinds 1 september 2015 werken de Nederlandse en Belgische familytravelbloggers samen. Saskia is een van de initiatiefnemers en maakt deel uit van het kernteam. Bekijk voor meer informatie en de samenwerkingsmogelijkheden de website van familytravelbloggers.nl.

familytravelbloggers

Voor niets gaat de zon op

In KidsErOpUit wordt veel energie gestoken. Om blogs te schrijven, op pad te gaan om nieuwe ervaringen op te doen en nog veel meer ondersteunende activiteiten. Dat doen we met liefde en plezier. Want KidsErOpUit is vanuit passie ontstaan en dat willen we vasthouden. Maar het ‘in de lucht houden’ en laten groeien van KidsErOpUit kost geld en tijd. Dat betekent dat we voor bepaalde samenwerkingen en/of extra diensten/producten een vergoeding vragen, zo ontstaat een win-win situatie.

Wij bieden alleen ruimte voor samenwerkingen waarvan de bestemming/accommodatie, de activiteit en/of het product bij KidsErOpUit past. Ook vermelden we het altijd als een blog tot stand is gekomen in samenwerking met derden, hiermee houden we ons aan de richtlijnen van de Reclame Code Commissie.

De cijfertjes

KidsErOpUit is in juni 2014 online gegaan en heeft sindsdien een grote groei doorgemaakt. In 2016 is het aantal unieke bezoekers met bijna 200% gegroeid. Elke dag verschijnt er een nieuw blog.

De harde cijfers:

 • 50.000 unieke bezoekers per maand
 • 18.000+ likes op Facebook
 • 2.100 volgers op Instagram
 • 1.390 volgers op Twitter
 • 900 nieuwsbrief inschrijvingen
 • 420 volgers op Pinterest
 • 38 abonnees op YouTube

Laatst bijgewerkt: maart 2017

Contact

Voor meer informatie zijn wij te bereiken via info@kidseropuit.nl. Via dit mailadres verstrekken we ook ons adres en telefoonnummer.

Natuurlijk is KidsErOpUit ook te vinden op social media:

Nieuwsgierig naar het gezin achter KidsErOpUit? Klik dan hier. Het bloggersteam bestaat uit: Saskia (eigenaar), Lineke, DaphneMarije, FiekeSuzanneJolinda, Iris, Maartje, Annemiek, Yvonne en Karijn.