Home Blog

Wintersport met kinderen

Omdat wintersport met kinderen een dure vakantie is wil je wel zeker weten of je de juiste keuzes maakt. Bij KidsErOpUit gaan blogs over wintersport niet alleen over skiën, maar ook over andere wintervakanties. Zo dromen we van een winterse kindervakantie in Zweden of Finland. Natuurlijk delen we ook tips voor een wintersport dichtbij.

Onder het tabblad ‘Vakantie boeken’ vind je de reisorganisaties waar je goed terecht kunt voor het boeken van een wintersport- of wintervakantie met kinderen.

Een wintersport- of wintervakantie met kinderen boeken? Wij hebben per land de reisorganisaties op een rij gezet die een goed en kindvriendelijk aanbod hebben. Daarnaast hebben ook Tui en Sunweb een goed aanbod voor gezinnen.

Duitsland

Duitsland is de ideale wintersportbestemming als je niet al te ver wilt rijden. In het zuiden tref je skigebieden die kunnen concurreren met Oostenrijk, in het midden van het land zijn er ook mogelijkheden voor een wintervakantie. Bekijk hier het aanbod van:

Oostenrijk

Oostenrijk is een van de bekendste wintersportbestemmingen voor gezinnen. Bekijk hier het aanbod van:

Frankrijk

Bekende wintersportgebieden zijn te vinden in het Franse deel van de Alpen, maar vergeet ook de Pyreneeën niet. Bekijk hier het aanbod van:

Zwitserland

Zwitserland is behoort bij de duurdere vakantiebestemmingen. Maar toch, als je van huis eten meeneemt en zelf kookt hou je de kosten redelijk in de hand. Zwitserland is namelijk wel ontzettend mooi… Bekijk hier het aanbod van:

Italië

Italië is misschien niet het eerste land waar je aan denkt voor een wintersport. Toch ligt een deel van de Alpen en de Dolomieten in het noorden van Italië. Daar kun je goed skiën en lekker eten. Bekijk hier het aanbod van:

Tsjechië

Wil je de kosten van je wintersportvakantie een beetje binnen de perken houden? Dan is Tsjechië een goede keuze. Zowel in het Reuzengebergte als bij het Lipnomeer kun je genieten van een wintervakantie. Bekijk hier het aanbod van: