Home Blog

STEDENTRIP NEDERLAND

Nederland kent zoveel mooie steden die een bezoek waard zijn. De hoofdsteden van de provincies bezoeken met je kinderen is een populair uitje onder ouders met kinderen in de bovenbouw. Maar sla vooral de kleinere steden niet over. Ontdek onbekende eeuwenoude pareltjes of juist moderne steden met interactieve kindvriendelijke musea: er is zoveel te beleven.

Vind op de stedentrip met kinderenpagina een overzicht van alle stedentrips in Nederland (én Europa) per gebied. Of scroll naar beneden voor al onze blogs over een leuke stedentrip in Nederland met kinderen.

We geven je eerst nog onze favoriete onbekendere steden van Noord- Midden en Zuid-Nederland:

Kleinere steden Noord-Nederland:

Kleinere steden Midden-Nederland:

Kleinere steden Zuid-Nederland:

Natuurlijk zijn de grote vier steden ook bijzonder om met je kinderen naar toe te gaan. Ga voor de grootstedelijkheid van Rotterdam, geniet van de grandeur van Den Haag of proef de bijzondere sfeer van Utrecht. Amsterdam is naar onze smaak wel heel groot, maar heeft dan wel weer een heleboel kindvriendelijke musea.

Een stedentrip in Nederland met kinderen kun je makkelijk zelf boeken. Het enige dat je nodig hebt is een hotelovernachting en vervoer naar de betreffende stad. Op Booking.com kun je heel makkelijk een hotel met familiekamer vinden in de stad van je voorkeur.

Onze tip: kies een hotel dat centraal ligt en ga er met de trein heen. Liever met de auto? Dan is een hotel met gratis parkeren fijn, let er dan wel op dat er een goede openbaar vervoer verbinding naar het centrum is.

Zoek direct bij Booking.com naar een hotel met familiekamer.