Home Blog

Noorwegen

Voor veel mensen is het een ultieme droom om een rondreis door Noorwegen met kinderen te maken. Enkele van onze bloggers hebben dit land inmiddels bezocht en vertellen graag over de mooiste plekken van dit fantastische land.

De natuur is adembenemend, alsof je continu door een ansichtkaart rijdt. Het is echt een vakantiebestemming voor natuurliefhebbers die graag het ruigere landschap opzoeken, al zijn steden zoals Oslo, Bergen en Trondheim zeker de moeite waard om te bezoeken. Het zuiden van Noorwegen leent zich prima voor actieve activiteiten, zoals raften. Een vakantie in Noorwegen met kinderen is een regelrechte aanrader!

Meestal denk je aan de zomer als ideale tijd voor een vakantie in Noorwegen. Maar overweeg ook eens de winter om het noorderlicht te spotten of om te genieten van wintersport. Een camperreis is ideaal en in drie weken kan je een groot aantal highlights bekijken. Wie Noorwegen met kinderen wil combineren met een bezoek aan Zweden of Denemarken kan ook alle kanten op.

Handige blogs over een vakantie in Noorwegen met kinderen: