Home Blog

Gelderland

Naar Gelderland met kinderen is altijd een goed idee. Deze provincie is voor veel KidsErOpUit-bloggers de achtertuin en dat zie je terug in het aantal blogs. In Gelderland kan je goed wandelen met kinderen. De Veluwe is vast bij iedereen bekend, maar vergeet niet dat de andere regio’s van deze provincie ook veel te bieden hebben. We delen volop leuke korte wandelroutes, verspreid over de hele provincie.

Gelderland heeft erg leuke steden: Arnhem, Nijmegen en Apeldoorn zijn allemaal door ons bezocht. Die laatste stad is extra aantrekkelijk in combinatie met een bezoek aan de Apenheul, Julianatoren, het klimbos en Paleis het Loo. Nationaal Park De Hoge Veluwe mag je zeker niet missen. Pak een witte fiets en verken dit natuurgebied. Doe mee aan de leuke activiteiten, ga wandelen of doe de Nature Game. In de winter kan je er zelfs je eigen kerstboom omhakken.

Op het gebied van kindvriendelijke accommodaties is er veel aanbod. Er zijn kleine campings in de natuur of bij de boer, glampingmogelijkheden, maar ook bungalowparken van de bekende ketens en hotels met familiekamers.

Onze favoriete blogs over vakanties en uitjes in Gelderland met kinderen: