Meer over KidsErOpUit

“Wat doen jullie altijd leuke dingen met de kinderen” krijgt Saskia te horen van vrienden en kennissen. Ze besluit haar ervaringen te delen in een blog en zo ouders te inspireren er meer op uit te gaan met hun kinderen. Maar dat niet alleen. Door het delen van de persoonlijke verhalen wil ze laten zien dat ook de iets minder voor de hand liggende activiteiten mogelijk zijn met een gezin.

Zo ontstaat KidsErOpUit in de zomer van 2014.

Van in d’r eentje bloggen en af en toe iets nieuws plaatsen loopt de nieuwe hobby van Saskia al snel uit de hand. Vriendinnen willen hun ervaringen met uitjes en vakanties ook delen. Zo ontstaat er binnen enkele maanden een vast team van bloggers die dagelijks zorgen voor nieuwe blogs.

Dat is slechts het begin van een prachtig avontuur. Het team groeit, steeds meer mensen lezen de blogs, er ontstaat een vaste groep lezers. KidsErOpUit groeit uit tot hét startpunt voor ouders die een gezinsvriendelijke vakantie of een leuk uitje zoeken.

Op KidsErOpUit lees je tips voor kindvriendelijke accommodaties, blogs over Europese landen en alle Nederlandse provincies, leuke uitjes, praktische tips en ideeeën voor verschillende soorten vakanties.

Een blog met volop inspiratie voor kleinschalige en/of kindvriendelijke accommodaties, bijzondere vakanties, gevarieerde rondreizen, mooie natuur, toffe steden, een flink portie cultuur, stoere outdooractiviteiten en de leukste pretparken.

In 2018 verandert KidsErOpUit van alleen een blog naar een volwaardig vakantieplatform.

De blogs zijn aangevuld met video’s per land of provincie, een selectie van vakanties die je kunt boeken en praktische tips. Alles is door de bloggers van KidsErOpUit zelf getest of zelf geselecteerd bij betrouwbare partners.

In 2023 gaat KidsErOpUit verder inspiratie blog. Met natuurlijk nog steeds de blogs met onze eigen ervaringen online, maar nu ook nieuwe handige en informatieve artikelen die jou beter helpen met het boeken van jouw vakantie. Hiermee is voor KidsErOpUit een nieuwe fase gestart waarbij de website doorgroeit van persoonlijk reisblog naar hét inspiratieplatform voor actieve gezinnen. 

In 2024 is KidseropUit overgenomen door Y-Catcher! De blog zal uitgebreid worden met ervaringen buiten Europa en samenwerkingen worden weer geïntensiveerd.