Gezinsvakantie in Kaapverdië

Kaapverdië met kinderen verkennen is een verrassende en verrijkende ervaring voor het hele gezin. Deze archipel in de Atlantische Oceaan staat bekend om zijn ontspannen sfeer, prachtige stranden en vriendelijke lokale bevolking. Perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar een mix van ontspanning en eenvoudige avonturen.

Stranden en natuur ontdekken met de kids

De eilanden Sal en Boa Vista zijn favoriet voor gezinsvakanties vanwege hun uitgestrekte zandstranden en helderblauwe wateren. Deze eilanden zijn ideaal voor zonnebaden, zwemmen en watersporten zoals windsurfen en kitesurfen. De zee is hier rustig en veilig voor kinderen.

Cultuur ontdekken van Kaapverdië

Muziek is een essentieel onderdeel van het leven in Kaapverdië, en kinderen zullen genieten van de levendige muziek en dans die overal op de eilanden te vinden zijn. Bezoek de kleurrijke markten en sfeervolle dorpen waar je de Creoolse cultuur en gastvrijheid kunt ervaren.

Mooie wandelingen maken met de kinderen op Kaapverdië

Voor actievere gezinnen biedt het eiland Santo Antão adembenemende wandelroutes door groene valleien en langs ruige kustlijnen. Deze wandelingen zijn geschikt voor kinderen en bieden ongelooflijke uitzichten en de kans om de unieke flora en fauna van het eiland te ontdekken.

Wanneer naar Kaapverdië gaan met kinderen?

Kaapverdië is het hele jaar door een geweldige bestemming, dankzij het milde klimaat. Echter, de beste reistijd is tussen november en juni, wanneer het droger is en de temperaturen aangenaam zijn.

Ontdek meer over een gezinsvakantie in Kaapverdië op KidsErOpUit, waar je alles vindt wat je moet weten voor een onvergetelijke reis met kinderen.