Pagina menu
TwitterRssFacebookKidseropuit InstagramKidseropuit PinterestKidseropuit Youtube
Categorie menu

Copyright, disclaimer, privacy & spelregels winacties

Copyright

Alle tekst, foto’s, filmpjes, spelletjes en afbeeldingen zijn eigendom van KidsErOpUit en haar bloggers en valt onder het copyright.

Wil je onze content gebruiken, publiceren of uitgeven? Vraag dan vooraf toestemming door een mail te sturen naar info@kidseropuit.nl en verwijs bij de publicatie altijd terug naar KidsErOpUit.nl (d.m.v. een follow link).

Gebruik je onze content zonder toestemming? Dan loop je het risico dat je via Copytrack een schadeclaim in je mailbox krijgt. Deze moet gewoon worden betaald. Hierover is geen discussie mogelijk!

Disclaimer

We verzorgen de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Je kan geen rechten ontlenen aan de informatie die wij verstrekken. Wij zijn ook in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade die zou kunnen ontstaan door onjuiste informatie op onze site of een verkeerde interpretatie hiervan.

Wij adviseren om vooral te vertrouwen op je eigen gezonde verstand en informatie t.a.v. openingstijden, entreegelden enzovoort vooraf te controleren op de website van de desbetreffende aanbieder.

Privacy

KidsErOpUit verzamelt cookies om bezoekersstatistieken te verzamelen. Deze informatie wordt gebruikt om de inhoud van KidsErOpUit nog meer af te stemmen op de wensen van de lezers.

Affiliate links

KidsErOpUit maakt gebruik van affiliate links. Dat betekent dat bedrijven kunnen zien dat je via een link van KidsErOpUit op hun website bent gekomen. Indien je iets koopt krijgen wij een kleine commissie, deze opbrengst gebruiken we om de kosten van KidsErOpUit te dekken. Het kost jou dus geen cent extra, maar het helpt ons wel om de website te blijven verbeteren. We schrijven overigens alleen over producten en bestemmingen waar we in geloven, niet omdat we er mogelijk iets aan kunnen verdienen.

Spelregels winacties

Super leuk als je meedoet aan winacties! Maar 1 belangrijke tip: hou je aan de gestelde voorwaarden, anders sluiten we je uit van deelname. Kijk dus goed bij de betreffende winactie wat je moet doen om kans te maken. Nadat de winnaar bekend is gemaakt heeft diegene 1 week de tijd om te reageren (tenzij anders aangegeven bij de betreffende winactie). Geen reactie binnen een week? Dan maken we iemand anders blij met de prijs.

KidsErOpUit is nooit verantwoordelijk voor het kwijt raken van prijzen tijdens verzending. Het bedrijf dat de prijs beschikbaar stelt zal de prijs verzenden. Mocht hier iets mis gaan, dan doen we ons uiterste best omdat goed te regelen, maar mocht dit onverhoopt niet lukken dan is KidsErOpUit niet verantwoordelijk voor het beschikbaar stellen van de prijs.

Het is uitdrukkelijk verboden om onze winacties aan te melden bij prijsvragen-websites en vergelijkbare initiatieven. Plaatsingen op websites en social media die alleen tot doel hebben om prijsvragen in beeld te brengen zijn alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van KidsErOpUit. Indien wij ontdekken dat prijsvragen-websites onze winacties doorplaatsen, dan hebben wij het recht om de winactie per direct stop te zetten. Wij organiseren winacties namelijk voor onze lezers, hun vrienden, familie en kennissen. Niet voor mensen die alleen komen voor een prijs.