Disclaimer & spelregels winacties

Disclaimer

We verzorgen de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorgvuldigheid. Je kan geen rechten ontlenen aan de informatie die wij verstrekken. Wij zijn ook in geen enkel geval schuldig bij eventuele schade die zou kunnen ontstaan door onjuiste informatie op onze site of een verkeerde interpretatie hiervan.

Wij adviseren om vooral te vertrouwen op je eigen gezonde verstand en informatie t.a.v. openingstijden, entreegelden enzovoort vooraf te controleren op de website van de desbetreffende aanbieder.

Spelregels winacties

Super leuk als je meedoet aan winacties! Maar 1 belangrijke tip: hou je aan de gestelde voorwaarden, anders sluiten we je uit van deelname. Kijk dus goed bij de betreffende winactie wat je moet doen om kans te maken. Nadat de winnaar bekend is gemaakt heeft diegene 1 week de tijd om te reageren (tenzij anders aangegeven bij de betreffende winactie). Geen reactie binnen een week? Dan maken we iemand anders blij met de prijs.

KidsErOpUit is nooit verantwoordelijk voor het kwijt raken van prijzen tijdens verzending. Het bedrijf dat de prijs beschikbaar stelt zal de prijs verzenden. Mocht hier iets mis gaan, dan doen we ons uiterste best omdat goed te regelen, maar mocht dit onverhoopt niet lukken dan is KidsErOpUit niet verantwoordelijk voor het beschikbaar stellen van de prijs.

Het is uitdrukkelijk verboden om onze winacties aan te melden bij prijsvragen-websites en vergelijkbare initiatieven. Plaatsingen op websites en social media die alleen tot doel hebben om prijsvragen in beeld te brengen zijn alleen toegestaan na schriftelijke toestemming van KidsErOpUit. Indien wij ontdekken dat prijsvragen-websites onze winacties doorplaatsen, dan hebben wij het recht om de winactie per direct stop te zetten. Wij organiseren winacties namelijk voor onze lezers, hun vrienden, familie en kennissen. Niet voor mensen die alleen komen voor een prijs.