Home Blog

Rondreis met kinderen

Op rondreis met kinderen in Europa? Doen! Het vraagt meer planwerk en voorbereiding dan een vakantie op één plek, maar het is het zeker waard. Hoe fijn is het als je de ene dag door een wereldstad slentert en de andere dag een flinke wandeling maakt door een woest natuurgebied? Onze kinderen vinden de afwisseling net zo leuk als wij.

Er zijn een paar praktische zaken waar je goed op moet letten tijdens een rondreis met het gezin. In ons blog met tips over rondreizen met kinderen vind je ideeën over de opbouw van je reisschema en praktische handigheidjes voor tijdens de familierondreis.

Ben je op zoek naar inspirerende kindvriendelijke rondreizen in Europa? Hier hebben we een overzicht van een aantal onvergetelijke rondreizen die wij gemaakt hebben:

Een rondreis kun je zelf samenstellen (best een klus) of kant en klaar boeken. Dat laatste kan trouwens ook een stuk voordeliger zijn omdat reisorganisaties groot inkopen en bijvoorbeeld naar Zweden of Noorwegen de overtocht met de ferry bij de prijs hebben inbegrepen. Daarnaast heb je meer kans om andere Nederlandse gezinnen te treffen, wel zo gezellig voor de kinderen.

Wij boeken onze rondreizen graag bij een van de volgende reisorganisaties:

Ook De Jong Intra heeft meerdere mooie rondreizen die geschikt zijn voor gezinnen. Dat geldt eveneens voor TUI.