Iris S. – Dol op vakantie in Amerika, uit eten en er op uit gaan

 

Wie zijn jullie?

Ons gezin bestaat uit Ronald, Iris en onze kinderen dochter E. (2005), zoon B. (2007) en zoon T. (2009). We wonen in een buitenwijk van Rotterdam. We houden veel van reizen en ontdekken en zijn al op veel plaatsen geweest met zijn vijfjes. Ook in eigen land vinden we het leuk om verschillende plekken te bezoeken.

Wat is jullie favoriete vakantieland?

We zijn verslaafd aan Amerika. Echt een geweldig vakantieland met overdonderende mooie natuur. We hebben het geluk dat we daar al meerdere rondreizen hebben gemaakt. Maar ook de Scandinavische landen en met name Zweden trekken ons erg. Verder houden we van citytrippen.

Hoe gaan jullie op vakantie?

Eigenlijk op alle manieren. We hebben gekampeerd, gaan weleens met de auto op reis, slapen in bungalows, hotels, jeugdherbergen. Alles van heel basic tot soms heel luxe. We houden van afwisseling. In Amerika hebben we ook rondgetrokken met campers, geweldig!

Welke tip wil je nu al meegeven aan andere vakantiegangers met kinderen?

Kijk je weleens verlangend naar een spannende verre reis? Gewoon doen! Kinderen zijn flexibel en met de goede voorbereiding, zullen ze het vast ook fantastisch vinden!

Waarover zullen jouw blogberichten gaan?

We houden erg van uit eten gaan met de kids, dus daar zal regelmatig een blogje over voorbij gaan komen. Verder gaan we heel regelmatig naar theatervoorstellingen, speeltuinen en kindvriendelijke musea. En we proberen meerdere keren per jaar een leuke citytrip in Europa te doen, dus daar zal ik zeker ook over schrijven.

Wat is jullie ultieme vakantiedroom?

Ik vind rondreizen in het (verre) buitenland zelf samenstellen heel leuk om te doen. En om die reizen dan ook nog uit te voeren, is natuurlijk helemaal de ultieme droom!

Alle blogberichten van Iris S. lezen? Klik dan hier. Iris is redacteur Steden bij KidsErOpUit.