Marije – low budget met kinderen op vakantie

Wie zijn jullie?

Ons gezin bestaat uit Hugo (’79), Marije (’83), dochters E. (’07) en I. (’12). Wij wonen in de gezellige stad Deventer en ondernemen heel graag dingen als gezin.

Wat is jullie favoriete vakantieland?

Oeh, mag het echt maar 1 land zijn? Als gezin hebben we de mooiste vakanties tot nu toe in Frankrijk gehad, ook Tsjechië hebben we als prachtig ervaren en in ons eigen Nederland vermaken wij ons ook erg goed. Er staan nog heel wat landen op ons verlanglijstje, een mens moet ook wat te dromen hebben toch?

Hoe gaan jullie op vakantie?

We hebben de luxe van een eigen vakantie ‘huisje’ (lees: bunker) in Zandvoort waar we ook in de zomervakantie naartoe zullen gaan… Samen met vrienden huren we deze bijzondere plek voor het hele jaar en genieten we van het ‘back2basic’ gevoel. Lees: geen elektra, geen warm water maar wel ultiem ontspannen en relaxen.

Als we niet naar de bunker gaan zetten we onze tent bij voorkeur ergens op een kleinschalige camping. Het liefste op een mooie ruime plek met mooie natuur in de omgeving en gezellige plaatsjes.

Welke tip wil je nu al meegeven aan andere vakantiegangers met kinderen?

Volg je eigen gevoel en doe wat je zelf graag wil doen met je gezin. Het ene gezin is gelukkig op een camping met amper voorzieningen terwijl een ander juist uitkijkt naar een 5 sterrencamping met alles erop en eraan en dat als ultiem ontspannen ervaart. Kinderen hebben niet veel nodig… Voor volwassenen is dit een ander verhaal…

Waarover zullen jouw blogberichten gaan?

Ik blog over (low budget) dagjes weg, leuke doe activiteiten met je gezin en onze eigen vakantie ervaringen natuurlijk die ik graag deel. Dit zijn blogberichten met heel wat foto’s en wat minder tekst.

Wat is jullie ultieme vakantiedroom?

Onze ultieme vakantiedroom is wel om met ons gezin een maand lang door Noorwegen trekken…

Alle blogberichten van Marije lezen? Klik dan hier.