Marloes – met vouwwagen naar vakantiebestemming in de bergen

Wie zijn jullie?

Wij zijn een jong en actief gezin, bestaande uit Marloes, Martijn, zoon R. (2009) en dochter R. (2012). Ik ben altijd bezig en op zoek naar leuke activiteiten in de buurt van onze woonplaats Deventer. Actief vakantie vieren heb ik van huis uit meegekregen. Als kind ging ik altijd op bersportvakantie met mijn ouders. Nu ga ik graag met mijn gezin op ontdekkingstocht.

Wat is jullie favoriete vakantieland?

Op dit moment is dat Italië. We houden vooral van ruige natuur zoals de bergen. We kamperen graag op verschillende plekken en zijn altijd op zoek naar gezelligheid. Vaak vinden we die op een kleine of middelgrote camping van waaruit we de omgeving kunnen ontdekken.

Hoe gaan jullie op vakantie?

Alhoewel we ook houden van huisjes en glamping zijn we nu volop aan het genieten van onze nieuwe tweedehands Holtkamper Cocoon XL. De vouwwagen zetten we in no-time op zodat het genieten direct kan beginnen. Hiervoor hadden we een tent, maar op zoek naar meer comfort kwamen we uit bij de Holtkamper. En comfortabel is het zeker.

Welke tip wil je nu al meegeven aan andere vakantiegangers met kinderen?

Verdiep je vooraf goed in je vakantiebestemming. Zo word je niet in eens overvallen door koude nachten of dat je niet kunt afrekenen omdat je niet met je pinpas kunt betalen.

Waarover zullen jouw blogberichten gaan?

Mijn blogberichten zullen over onze vakanties en uitstapjes gaan. In het hoogseizoen naar de campings in de zon en in het laagseizoen over uitstapjes in eigen land. We zijn actief dus het kan over een speeltuin gaan maar ook over een museum of een mooi wandelgebied. Qua campings zal het vooral gaan over kleinschalige plekken die mooi in de natuur liggen. Liefst met een fijn uitzicht.

Wat is jullie ultieme vakantiedroom?

Wij zouden graag ooit een paar maanden willen rondreizen. Dan kunnen we de vele mooie plekken ontdekken in Europa en de rest van de wereld.

Marloes blogt niet meer voor KidsErOpUit.