Yvonne – dol op vakantie met kinderen in Griekenland, Texel en stedentrips

Vakantie met kinderen blogger

Wie zijn jullie?

Ons gezin bestaat uit Michel (’74), Yvonne (’75), dochter B. (’02) en tweelingdochters S. en N. (’06). Wij wonen al jaren met veel plezier in het Flevolandse Dronten. Naast onze drukke banen hebben wij samen ook nog een eigen bedrijf. In de spaarzame vrije uurtjes proberen wij als gezin er zoveel mogelijk op uit te trekken.

Wat is jullie favoriete vakantieland?

Griekenland vinden wij echt fantastisch; zon, zee, strand en fantastisch eten. Dat zon, zee en strandgevoel vinden wij ook meerdere keren per jaar op onze vaste vakantiestek op Texel.

Hoe gaan jullie op vakantie?

Ondanks dat ik best een luxepaardje ben, gaan wij de laatste jaren met heel veel plezier kamperen in de duinen van Texel. Drie weken lang zandhappen en buiten leven, wie wil dat nou niet. Wij hebben een grote voortent aan de caravan met extra slaapcabine en de oudste dochter heeft haar eigen tent. Omdat de meiden inmiddels wat ouder zijn, gaan ze al helemaal hun eigen gang en heeft ieder op zijn eigen manier echt vakantie.

Welke tip wil je nu al meegeven aan andere vakantiegangers met kinderen?

Laat je niet tegenhouden door dingen die lastig lijken. Geniet van elke minuut en sommige dingen moet je gewoon DOEN.

En tip voor ouders van tieners: No WIFI? No vacation! (hoe graag je het ook anders zou willen).

Waarover zullen jouw blogberichten gaan?

Wij gaan vaak met de kinderen naar film-, theater- en musicalvoorstellingen. Daar vertel ik graag over. De dagjes uit, stedentrips en bijbehorende hotelovernachtingen zullen uiteraard niet ontbreken in mijn blogs.

Wat is jullie ultieme vakantiedroom?

Onze city-trips naar Londen en Parijs waren geweldig. Graag zou ik mijn gezin ook nog meenemen naar Rome of New York. Maar het allerliefst zou ik een roadtrip, van minimaal een maand, door Amerika willen maken als de meiden wat groter zijn. Dat lijkt mij echt fantastisch.

Yvonne blogt inmiddels niet meer voor KidsErOpUit.