Aankondiging: Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice

0
258

Disney On Ice komt terug in Nederland. Deze keer met Onvergetelijke Avonturen. We kunnen uit eigen ervaring zeggen dat Disney on Ice er elk jaar een spektakel van weet te maken, lees maar onze blogs over de shows uit 2016 en 2017.

Onvergetelijke Avonturen met Disney on Ice

Beleef Onvergetelijke Avonturen met Disney On Ice als Mickey, Minnie, Donald en Goofy een kleurrijke en magische reis maken door het verleden. Dory is terug, samen met haar vrienden Nemo en Marlin van Disney•Pixar’s Finding Dory. Duik diep in de oceaan met je favoriete school vissen en ontdek wat het betekent om familie te zijn.

Reis naar de winterse wereld van Arendelle waar de zusjes Anna en Elsa, en de hilarische Olaf van Disney’s Frozen leren dat ware liefde magisch is. Niets is onbereikbaar voor Rapunzel met vrienden die haar de weg wijzen. Als Sneeuwwitje en de Zeven Dwergen samen werken, krijgen ze op een magische manier ALLES voor elkaar.

Bij het swingende optreden van Buzz en Woody kan je niet op je stoel blijven zitten; Simba, Timon en Pumbaa sluipen op de savanne; Jasmine, Aladdin en Geest laten zien dat je niet bang hoeft te zijn als je vrienden hebt; en je favoriete Disney prinsessen blijven onverschrokken als altijd.

Van 12 t/m 30 december 2018 in Rotterdam en Utrecht. Tickets vanaf 18 euro.

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op DisneyOnIce.nl

Deze aankondiging is tot stand gekomen in samenwerking met Disney On Ice. Copyright van de uitgelichte foto ©Disney/© Feld Entertainment.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.