KidsErOpUit event #2: workshop natuurfotografie voor kinderen VOL

0
91

We kondigden het begin van het jaar al aan, ons eerste KidsErOpUit event krijgt een vervolg! En wel op 2 april 2017, zodat je zeker weet dat het geen grap is. Dit keer gaan we samen de natuur in en zetten de kinderen aan het werk. Tijdens een workshop natuurfotografie voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar, waarbij jij zelf natuurlijk ook wat kunt opsteken.

DE WORKSHOP IS VOL. OPGEVEN HEEFT GEEN ZIN MEER!

Workshop natuurfotografie voor kinderen

Als locatie hebben we gekozen voor een natuurlijke en kindvriendelijke omgeving. We strijken neer bij De Houtzagerij in Otterlo, centraal gelegen in Nederland op de Veluwe. In dit charmante familierestaurant delen fotografe en blogger Marije en natuurliefhebber en blogger Jolinda de beste tips en trucs.

We gaan samen de prachtige natuur in en lopen een gedeelte van de wandelroute Mosselsezand. Door het Otterlose bos steken we de zandverstuiving over. Een gevarieerde landschap, waar de kinderen genoeg zullen zien om mooi vast te leggen met hun camera’s of smartphones.

Als iedereen mooie plaatjes heeft kunnen schieten, gaan we weer terug naar De Houtzagerij. Daar gaan we de foto’s bekijken en bespreken we deze na. Het is mogelijk om aansluitend van een voordelige lunch gebruik te maken, maar je kunt ook alleen voor de workshop naar Otterlo komen. Er is een natuurspeeltuin van Oerr vlakbij het restaurant, waar de kinderen na afloop fijn kunnen spelen.

Het is de bedoeling dat kinderen een camera of smartphone meenemen waarmee ze aan de slag gaan. Denk ook aan opladers of reservebatterijen.

Nog even op een rijtje

  • Wat: Workshop natuurfotografie voor kinderen
  • Wanneer: zondag 2 april 2017
  • Waar: De Houtzagerij, Arnhemseweg 100-102 in Otterlo (vlakbij Ede)
  • Tijdstip: van 10.30 uur tot ongeveer 12.30/13.00 uur
  • Kosten: 2,50 euro per kind

Voor iedereen staat er bij de ontvangst koffie, thee of ranja klaar. Zorg dus dat je er ook echt om 10.30 uur bent.

Aansluitend kun je gebruik maken van een lunch voor 7,50 euro per persoon. Je kunt genieten in het gezellige familierestaurant De Houtzagerij, met binnenspeeltuin, van een broodje, soepje en 1 drankje.

De workshop natuurfotografie is geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 6 jaar. Jongere kinderen kunnen ondertussen spelen in de binnenspeeltuin van De Houtzagerij of buiten spelen in de Oerrr speeltuin. Aanwezig zijn bij de workshop kan, maar het is niet de bedoeling dat ze de kinderen die de workshop volgen storen. Ouders mogen bij de workshop aanwezig zijn.

Aanmelden

Meedoen kan alleen na opgave via mail: saskia@kidseropuit.nl.

Vermeld duidelijk met hoeveel volwassenen en kinderen je mee wilt doen aan de workshop en of je na afloop wilt blijven lunchen. De bijdrage voor de lunch dient uiterlijk een week van tevoren worden overgemaakt op het rekeningnummer dat je bij de aanmelding krijgt.

Ben jij erbij?

Foto’s zijn gemaakt door Jolinda, Marije en Iris.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.