KidsErOpUit event #1: nieuwjaarswandeling!

We beginnen 2017 goed met het eerste KidsErOpUit event! Ja, je gaat ons niet meer alleen online ontmoeten maar ook offline. We trappen af met een nieuwjaarswandeling waarbij je meteen ergonomische draagzakken kan proberen. Nieuwsgierig? Lees dan verder.

KidsErOpUit event #1: nieuwjaarswandeling!

Op zondag 8 januari 2017 organiseren we een nieuwjaarswandeling in samenwerking met KidsTravelService. De wandeling start om 10.30 uur en vanaf 10 uur is Jessika van KidsTravelService op de parkeerplaats aanwezig om te adviseren over en te helpen met de draagzakken. Wil je eens een ergonomische draagzak proberen? Zorg dan dat je hierbij bent. Ook als je alleen wilt wandelen ben je van harte welkom.

  • Vanaf 10 uur: verzamelen en draagzakken passen bij de parkeerplaats op de Averlose Houtweg, Schalkhaar (Deventer)
  • 10.30 uur: start wandeling

Tussendoor stoppen we bij Restaurant NuNu. Hier kan iedereen voor eigen rekening iets drinken en de kinderen kunnen spelen in de speeltuin. Daarna wandelen we terug naar de parkeerplaats.

  • 13 uur: verwachtte eindtijd

We wandelen de Parkbosroute van 2,5 km over landgoed De Kranenkamp, net ten noorden van Deventer. Saskia liep deze wandeling al eerder en schreef er dit blog over. Het is een afwisselende wandeling die goed te doen is voor jonge kinderen.

Gratis deelname & aanmelden

Deelname aan de wandeling is gratis. Consumpties bij Restaurant NuNu zijn voor eigen rekening, we houden hier halverwege een pauze.

Aanmelden voor deze wandeling kan door een mail te sturen naar saskia@kidseropuit.nl.

Let op: bij heel slecht weer verplaatsen we de wandeling naar een andere datum. Indien dit van toepassing is krijgt iedereen die zich heeft aangemeld een mailtje van ons.

Ergonomische draagzakken proberen

Jessika van KidsTravelService verhuurt ergonomische draagzakken en is opgeleid als draagconsulente. Ze neemt naar onze nieuwjaarswandeling 15 verschillende dragers mee. In haar dragerbieb kan je alvast inspiratie opdoen. Wil je graag een specifieke drager proberen? Laat het dan weten bij je aanmelding. We doen ons best om die erbij te hebben of je meteen te kunnen adviseren over een alternatief.

Meet the bloggers!

Meerdere KidsErOpUit-bloggers zijn met hun gezin aanwezig bij de nieuwjaarswandeling. Tijdens het wandelen of de pauze kan je hen ook meteen alle vakantie- en uitjestips vragen. We kijken er naar uit om jullie in het echt te ontmoeten.

Je herkent de aanwezige bloggers aan hun KidsErOpUit-kleding die we binnenkort binnen krijgen. Mede dankzij Digitransfer lopen we er herkenbaar bij.

De volgende bloggers zijn in ieder geval aanwezig tijdens de nieuwjaarswandeling: Saskia, Suzanne, Yvonne, Fieke en Karijn.

Nieuwjaarswandeling

Bereikbaarheid Averlose Houtweg

We verzamelen op de parkeerplaats aan de Averlose Houtweg.

  • Komende vanaf Deventer rij je over de N766 Raalterweg. Net voor de rotonde met de N348 ga je naar links.
  • Komende vanaf de snelweg A1 neem je afslag Deventer-Oost/Raalte. Je volgt de N348 richting Raalte. Na het bordje ‘Frieswijk’ kom je bij een rotonde. Hier ga je schuin links. Daarna is het direct rechts de Averlose Houtweg op.
  • Komende vanuit Raalte rij je over de N348 richting Deventer. Bij de rotonde na NuNu neem je de eerste afslag. Daarna is het direct rechts de Averlose Houtweg op.

Gebruik je een navigatiesysteem? Kies dan Schalkhaar of Diepenveen als plaats. Bij de keuze voor Diepenveen loop je het risico dat je aan de andere kant van de Averlose Houtweg uitkomt.

KidsErOpUit is te volgen op FacebookInstagram en Twitter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.