Onbekend maar zo leuk: Playmobil Park

2
293
Playmobilpark, Duitsland, Vakantie met kinderen, KidsErOpUit
Geen Legoland, maar Playmobil Park. Onontdekt maar zo leuk!

Twee dagen geleden liet ik jullie al de tip zien voor de sprookjesachtige tussenstop op weg naar Kroatië. Tip nummer twee onthul ik vandaag!

Blogger Lineke is inmiddels nog vaker bij Playmobil Funpark in Duitsland geweest en schreef hierover een nieuw en uitgebreider blog. Lees nu meer over Playmobil Funpark.

Playmobil park

Eveneens 2 jaar geleden zat ik op Zoover te kijken naar reviews van het onderweg hotel dat ik geboekt had. Overigens ook een aanrader, een hotel van de B&B keten en één van de weinige hotels die familiekamers heeft voor 4 personen. In één van de reviews las ik over Playmobil park, niet ver van het hotel in Zuid Duitsland. Tja dan ga je als jongens moeder op het internet op zoek naar een Playmobil park… en zo gebeurde het dat we onderweg naar Kroatië een bezoek brachten naar Playmobil Funpark in Zirndorf.

Geen Legoland, maar Playmobil Park. Onontdekt maar zo leuk!
Geen Legoland, maar Playmobil Park. Onontdekt maar zo leuk!

Een leuk overzichtelijk park met fijne entreeprijzen. Met 10 euro per persoon is je uitje naar een park toch best te doen. Net achter de kassa staat een bak met armbandjes waar je naam en telefoonnummer op kunt schrijven voor om de pols van je kind. Dan stap je gelijk het land van Playmobil binnen. Grote poppen, grote thema’s en vooral groot plezier bij de boys. Buiten staan waterbakken waar allerlei zeewaardig Playmobil spul in ligt ter vermaak van kinderen. En heb je alle buitendingen bezocht dan kan je het HOB center in. Een binnen walhalla waar al het Playmobil dat er bestaat, te spelen ligt. Voor ouders lekkere zithoekjes want hier zijn je kinderen wel even zoet.

Als ze dan uitgespeeld zijn kan je het park verlaten via…uiteraard…de shop waar alles te koop is. Onze jongens sparen dus voor Playmobilspul en geven het dan hier uit.

Gegarandeerd een heerlijk uitje voor het hele gezin.

Dit blogbericht is geschreven door onze gastblogger Lineke. Wil jij ook eenmalig of vaker een gastblog schrijven? Neem dan contact op met KidsErOpUit.

KidsErOpUit is te volgen op Facebook en X (voorheen Twitter).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.