Vakantiepark Slagharen: geweldig park voor de hele familie

0
665

Ik, Nicky, heb heel wat weekenden door gebracht in het vakantiepark van Slagharen. Het was namelijk traditie om elk jaar met de hele familie een weekendje naar Slagharen te gaan. Hierbij verschilden de leeftijden ook onwijs van een jaar of 5 tot jaar of 70, maar iedereen genoot altijd onwijs van de dagen in zowel het attractiepark als het vakantiepark. In deze blog neem ik je mee naar alle geweldige attracties en faciliteiten die het park te bieden heeft!

Bekijk hier direct de prijzen van Slagharen en het vakantiepark

randyrosie-Slagharen

Er tussen uit bij Slagharen met kinderen

Slagharen is niet zomaar een pretpark. Het is een wereld op zich, waar elke hoek en elke attractie een nieuw avontuur belooft. Met meer dan 30 attracties, variërend van adembenemende achtbanen tot ontspannende boottochtjes, is er voor ieder wat wils. Voor de kleintjes zijn er speciale kindvriendelijke attracties zoals de vrolijke carrousels, terwijl de oudere kinderen en tieners hun hart kunnen ophalen aan de snellere achtbanen en waterattracties.

Verder spelen thema’s een grote rol in Slagharen. Uiteraard is het Wilde Westen prominent aanwezig door het hele park. Randy en Rosie hebben ook een mooie western outfit die je tijdens shows kan spotten. Randy en Rosie zijn de mascottes van het park. Dit thema brengt een extra toevoeging aan je bezoekerservaring, waardoor je je waant in een andere tijd en plaats. Het is de unieke sfeer die bijdraagt aan de magie van Slagharen en die zorgt voor onvergetelijke herinneringen. Het thema komt namelijk overal in het park terug. De gebouwen en de verschillende attracties zijn dan ook helemaal in western stijl.

Verschillende soorten accommodaties

Slagharen-accommodatie

Bij Slagharen kan je niet alleen genieten van het attractiepark, maar het is ook mogelijk om te overnachten in een van de vele accommodaties. Of je nu de voorkeur geeft aan een knusse Wigwam, een luxe vakantiehuisje of een avontuurlijk verblijf in een Cowboy Cottage. Slagharen biedt voor elke familie de perfecte uitvalsbasis. Door te verblijven in het park kunnen gasten volop genieten van alles wat Slagharen te bieden heeft.

Wat ik persoonlijk ook een voordeel vind van een weekend naar Slagharen is dat je gemakkelijk op de rustige momenten gebruik kan maken van de attracties. Wij zorgden er dan ook vaak voor dat we ’s morgens al helemaal klaar waren om gelijk het park op te kunnen wanneer deze open ging. Zo hadden wij geen lange wachtrijen bij attractie die in de middag een stuk drukker waren. Doordat je meerdere dagen toegang hebt tot het attractiepark kan elke dag weer opnieuw in je favoriete attracties.

Bekijk hier de verschillende accommodaties van Slagharen         

De attracties in Slagharen!

Attractie- & vakantiepark Slagharen biedt een breed scala aan attracties en shows die zijn ontworpen om verschillende leeftijdsgroepen aan te spreken. Vanaf zeer jonge leeftijd kunnen kinderen genieten van specifieke kindvriendelijke attracties, speelplaatsen en shows. Het park is zo ingericht dat er voor iedere leeftijd wat te beleven is, maar het is vooral gericht op gezinnen met kinderen tussen de 2 en 14 jaar.

Slagharen-attractie-

Kinderen van deze leeftijdsgroep vinden vaak de meeste attracties en shows leuk en spannend. Van rustige ritjes en speeltuinen tot meer avontuurlijke attracties die geschikt zijn voor de wat oudere kinderen. Jongere kinderen kunnen genieten van de carrousels, mini-achtbanen en thematische speelgebieden, terwijl oudere kinderen en tieners de snellere achtbanen en waterattracties kunnen waarderen.

Het is echter ook belangrijk om de lengtebeperkingen voor bepaalde attracties in gedachten te houden, aangezien deze de toegankelijkheid voor jongere kinderen kunnen beïnvloeden. Over het algemeen biedt Slagharen een familievriendelijke ervaring waar mensen van alle leeftijden van kunnen genieten, maar de optimale ervaring ligt waarschijnlijk bij kinderen in de bovengenoemde leeftijdscategorie. Wanneer de kinderen groter zijn dan 110/120 kunnen zij bijna in alle attracties op enkele na. Zijn de kinderen groter dan 130? Dan mogen zij overal in als ze durven.

Bekijk hier alle attracties.

Shows en entertainment

Naast de vele attracties biedt Slagharen ook een divers aanbod aan shows en entertainment. Van spannende stuntshows tot meeslepende theatervoorstellingen. Het park zorgt ervoor dat bezoekers naast de adrenaline van de attracties ook kunnen genieten van culturele en artistieke ervaringen. Deze shows veranderen regelmatig, waardoor elke bezoek aan Slagharen een unieke ervaring is. Houd de pagina van Slagharen in de gaten voor het actuele entertainment programma.

Klik hier voor de pagina.

Restaurants, Shops en games

Restaurant-Slagharen

Natuurlijk kunnen restaurants niet ontbreken op het vakantiepark. In totaal vind je verdeeld over het hele park 18 verschillende tentjes waar je terecht kan voor een maaltijd, snack of drankje. Ook vind je er lekkere broodjes voor ontbijt of lunch.

Daarnaast vind je op het park ook nog shops met souvenirs, snoepwinkels en speeltuinen. Wandel lekker door het park om alle winkels te verkennen en wie weet vind je wel een heel leuk souvenir om mee naar huis te nemen.

Ontdek hier de restaurants, shops en games.

Waterpark Aqua Mexicana

Behalve de mogelijkheid om te kunnen slapen op het vakantiepark en de attracties te ontdekken, vind je er ook nog een geweldig waterpark. Het waterpark is ook helemaal in het thema Aqua Mexicana. In het waterpark vind je waterspeeltuinen, 10 glijbanen, een groot subtropisch zwembad, bubbelbad en twee sprayparken. Het entreekaartje voor het waterpark koop je nog wel naast je entreeticket. Verblijf je op het vakantiepark dan zit de toegang bij de prijs inbegrepen, m.u.v. verblijf op de camping.

Ontdek hier het waterpark.

Attractie- & Vakantiepark Slagharen biedt een perfecte mix van spanning, ontspanning en entertainment, waardoor ik het een ideale bestemming vind voor een familievakantie. Of je nu op zoek bent naar een adrenalinekick, cultureel vermaak of gewoon een paar dagen wilt samen wil genieten. Bij Slagharen kan het allemaal. Bereid je voor op een avontuur waar de magie van het Wilde Westen tot leven komt en waar elke dag een nieuw avontuur wacht om ontdekt te worden. Beleef het zelf en maak van je volgende vakantie een avontuur bij Attractie- & Vakantiepark Slagharen.

Meer lezen

Heb je ook zin gekregen om er op uit te gaan? Kijk hier voor meer inspiratie:

KidsErOpUit is te volgen op FacebookInstagram en X (voorheen Twitter).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.