Campingaz Camping Kitchen 2 Multi-Cook Kooktoestel: onze ervaring in Italië

0
181

Kamperen met kinderen is altijd een avontuur, en deze zomer hebben wij, Jesper & Tessa, gebruik gemaakt van de Campingaz Camping Kitchen 2 Multi-Cook kooktoestel. We hebben genoten van onze vakantie in het prachtige Italië. Hieronder lees je onze ervaring van dit handige kooktoestel dat onze kampeervakantie een stuk eenvoudiger heeft gemaakt.

Vakantie review Campingaz Camping Kitchen 2 Multi-Cook

Eerste indruk van Campingaz Camping Kitchen 2 Multi-Cook

Bij aankomst op onze camping in Italië, konden we niet wachten om de Campingaz Camping Kitchen 2 Multi-Cook uit te proberen. Het eerste dat opvalt is het compacte en draagbare ontwerp. Ondanks zijn bescheiden formaat, voelt het apparaat stevig aan. Dit is ideaal voor gezinnen die veel kampeerspullen bij zich hebben en efficiënt met ruimte moeten omgaan.

Koken met de Campingaz Camping Kitchen 2 Multi-Cook

Gebruiksgemak

De Campingaz Camping Kitchen 2 Multi-Cook werkt op gaspatronen van Campingaz, die eenvoudig te vervangen zijn. Dit zorgt voor een betrouwbare en continue warmtebron tijdens het koken.

Een van de grootste voordelen van dit kooktoestel is de eenvoudige bediening. De knoppen zijn intuïtief en reageren snel, we hoefden dus niet lang te wachten op ons eten!

Kookplaat Campingaz

Veelzijdigheid in koken

Met twee krachtige 1800 Watt branders en een extra 900 Watt tube-brander, biedt dit kooktoestel tal van kookmogelijkheden. Tijdens onze vakantie in Italië hebben we verschillende maaltijden bereid, van eenvoudige pasta’s tot lekker avg’tjes.

De foto’s die ik heb gemaakt zie je een cordon bleu en bijzondere aardappeltjes uit Italië. Dit was echt smullen! 

Koken in italie Campingaz Camping Kitchen 2 Multi-Cook

Koken in de buitenlucht

Een van de hoogtepunten van het gebruik van de Campingaz Camping Kitchen 2 Multi-Cook was het koken in de buitenlucht. Het apparaat presteerde uitstekend, zelfs bij winderige omstandigheden dankzij de FLAMEGUARD-technologie. Dit zorgt ervoor dat de vlam stabiel blijft en vermindert het gasverbruik, wat niet alleen kostenbesparend is, maar ook beter voor het milieu.

Bovendien hield het koken buiten de warmte buiten ons chalet, wat het binnen veel aangenamer maakte tijdens de hete Italiaanse zomerdagen. Ook zweet je niet weg tijdens het koken, maar kan je lekker buiten zitten. Op de camping in een tent is het al helemaal makkelijk om gebruik te maken van de Campingaz Camping Kitchen 2 Multi-Cook Kooktoestel.

Bakplaat Campingaz Camping Kitchen 2 Multi-Cook

Efficiëntie en snelheid

Tijdens onze kampeertrip hebben we gemerkt dat het kooktoestel zeer efficiënt is. De dubbele branders brachten water snel aan de kook en de maaltijden waren in een mum van tijd bereid.

Dit was vooral handig na een lange dag vol activiteiten, wanneer iedereen moe en hongerig terugkeert naar de camping. Dankzij de snelle kooktijd konden we snel genieten van onze maaltijden zonder lang te hoeven wachten.

Bakken Campingaz Camping Kitchen 2 Multi-Cook

Draagbaarheid en onderhoud

De Campingaz Camping Kitchen 2 Multi-Cook is niet alleen makkelijk mee te nemen, maar ook eenvoudig schoon te maken. De verwijderbare onderdelen kunnen snel worden afgewassen. Het duurzame ontwerp zorgt ervoor dat het toestel bestand is tegen de ontberingen van kamperen en lang meegaat.

Een aanrader!

Onze ervaring met de Campingaz Camping Kitchen 2 Multi-Cook tijdens onze vakantie in Italië was ronduit geweldig. Dit kooktoestel biedt alles wat je nodig hebt om heerlijk te kunnen koken tijdens het kamperen. Het is compact, eenvoudig in gebruik, veelzijdig en efficiënt. Voor gezinnen die graag buiten koken en willen genieten van gevarieerde maaltijden zonder in te boeten aan comfort, is de Campingaz Camping Kitchen 2 Multi-Cook een absolute aanrader.

Campingaz Camping Kitchen 2 Multi-Cook

Dankzij dit handige kooktoestel hebben we niet alleen genoten van het prachtige landschap en de cultuur van Italië, maar ook van heerlijke zelfbereide maaltijden in de buitenlucht. Het heeft onze kampeervakantie een extra dimensie gegeven en we kijken ernaar uit om het bij toekomstige kampeeravonturen weer te gebruiken.

Koop hier het product!


Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met een van onze partners. Zoals je gewend bent van ons delen wij altijd eerlijk onze mening! 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.