KidsErOpUit Kampeerbingo

Bingo, voor veel mensen is dit een hoogtepunt op de camping. Dus maakte Saskia een speciale KidsErOpUit Kampeerbingo om met jouw eigen gezin te spelen.

Je kunt prijsjes bedenken voor diegene die als eerste een horizontale of verticale lijn vol heeft en natuurlijk een hoofdprijs voor diegene die de hele kaart vol krijgt! Onze eerste winnaar mag een extra groot ijsje kiezen en de hoofdprijs is kiezen wat we die avond eten.

Wat voor prijzen bedenk jij voor deze kampeerbingo?

Ga jij kampeerbingo spelen?
Ga jij kampeerbingo spelen?

Oh ja, een van onze bloggers wees mij erop dat ‘met de hand afwassen’ ontbreekt op de kampeerbingo kaart. Klopt, want ik doe nooit de afwas. Viel ik toch even door de mand! Hoogtepunt van een kampeervakantie is voor mij het kampvuur, nou ja, dat zal je ook niet verbazen als je deze bingokaart goed bekijkt.

Voorbeeld van de KidsErOpUit Kampeerbingo.
Voorbeeld van de KidsErOpUit Kampeerbingo.

Tijdens de openingsperiode van de digitale KidsErOpUit Camping is deze kampeerbingo gratis te downloaden. Daarna komt ie achter een wachtwoord dat alleen onze nieuwsbrieflezers hebben.

Wil jij altijd onze printables kunnen downloaden? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief en mis niets meer! We sturen gemiddeld 1x per maand een nieuwsbrief met leuke tips voor dat moment.

 

Downloaden van de kampeerbingo kan hier:

Het tijdelijke wachtwoord is kidsdownloads

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.