Review Bubblebum Sneck: reiskussen voor kinderen

2
231

De vaste lezers van KidsErOpUit weten het wel: we zijn tevreden gebruikers van de BubbleBum opblaasbare zitverhogers en sinds kort van de achterbankorganizer BubbleBum Junkie. Maar BubbleBum heeft een derde product op de markt gebracht: de BubbleBum Sneck, een kussen voor op de achterbank. Dat wilden we natuurlijk testen!

BubbleBum Sneck

Zolang kinderen in een autostoel zitten is er geen probleem als ze in slaap vallen. Hun hoofd komt tegen de zijsteun van de autostoel en zo slapen ze heerlijk. Maureen en Camiel zitten sinds een jaar beide op stoelverhogers in de auto. Vooral Camiel valt nog weleens in slaap in de auto en hangt er dan in de meest onmogelijke houdingen bij. Vanaf mijn voorstoel probeer ik hem dan weer goed te duwen, helaas meestal zonder resultaat.

De BubbleBum Sneck is een kussen dat overdwars wordt bevestigd en geschikt is voor kinderen vanaf 4 jaar. Als je kind in slaap valt dan ligt hij met zijn hoofd op het kussen. Dankzij de wijze van bevestigen (aan de hoofdsteun en daarna overdwars) en de vorm van het kussen blijft het goed op z’n plek liggen. Camiel vond het kussen meteen fijn, dat komt door de zachte buitenkant en de met kleine bolletjes gevulde binnenkant. Dat ligt gewoon fijn.

Bubble Bum Sneck: aan de ene kant te bevestigen met klittenband en aan de andere kant met een 'oogje' vast te maken.
Bubble Bum Sneck: aan de ene kant te bevestigen met klittenband en aan de andere kant met een ‘oogje’ vast te maken.

Voor grotere kinderen kan de BubbleBum Sneck in een driehoek worden gevouwen. Leg dit kussen tegen het autoraam, je hoofd er tegen en slapen maar. Hmm, dat lijkt me ook wel iets voor mij….
Als extraatje heeft de BubbleBum Sneck een klein vakje waar kinderen iets in kunnen doen. Ik vraag me af of dit vakje echt gebruikt gaat worden, het is te klein om een knuffeltje in te doen en ik zou niet weten wat ze er bij het slapen gaan anders in gaan doen. Ik mag toch hopen dat kinderen die op een stoelverhoger zitten in de auto geen speen o.i.d. meer gebruiken… Op de website van BubbleBum wordt aangegeven dat het een ideale plek is voor het opbergen van mobile devices zoals mp3-speler of mobiel. Daar kan ik me zeker iets bij voorstellen, alleen hebben onze kinderen deze dingen (nog) niet ;-).

Je kan er ook een driehoekig kussen van maken.
Je kan er ook een driehoekig kussen van maken.

De BubbleBum Sneck mag niet in de wasmachine, maar je neemt ‘m af met een vochtige doek. Een klein nadeel, want het was praktischer geweest als deze in de wasmachine kon.

De BubbleBum Sneck kost 17,99 euro en is te bestellen bij BubbleBum.nl.

Lijkt het jou een handig reiskussen voor kinderen? Of heb je een handigere manier gevonden om je kinderen lekker te laten slapen?

Meer lezen

Op zoek naar meer handige producten voor een vakantie met kinderen? Klik & kijk voor meer inspiratie:

KidsErOpUit is te volgen op Facebook en X (voorheen Twitter).

Dit betreft een samenwerking met BubbleBum. Zoals jullie van ons gewend zijn geven we altijd onze eigen en eerlijke mening over de producten die we testen.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.