Gasthof Bub in Zirndorf, de perfecte plek om te overnachten op weg naar Oostenrijk

0
302

Autorijden met kinderen kan een uitdaging zijn. Wanneer je niet teveel kilometers op een dag wilt maken en je vakantie wilt laten beginnen als je in de auto stapt, zijn leuke overnachtingen een must. Daphne ging onderweg naar Oostenrijk een dagje naar Playmobil Funpark en overnacht in Gasthof Bub met mooie, ruime familiekamers in Zirndorf.

Gasthof Bub in Zirndorf

Wanneer het plan ontstaat om naar Oostenrijk te gaan en ik de route uitstippel, zie ik dat we langs Neurenberg komen. Daar ligt Playmobil Funpark en als er een leuk pretpark op de route ligt, moeten we daar maar eens een kijkje gaan nemen. In mijn zoektocht naar een leuk hotel in de buurt kom ik al snel Gasthof Bub tegen. Aangezien ik graag met mijn 3 dochters op dezelfde kamer slaap, is de zoektocht iets moeilijker. Maar bij Gasthof Bub is dit geen probleem, ze hebben grote familiekamers met 2 slaapkamers. Dat het maar 5-10 minuten rijden van het Playmobil Funpark afligt is mooi meegenomen.

We zijn er!
We zijn er!

Grote familiekamer

Na flink wat kilometers rijden komen we bij het hotel aan. Wanneer we de kamer binnen stappen zijn we blij verrast. Wat een grote kamers. Genoeg ruimte voor ons allemaal! De bedden liggen ook nog eens lekker en de badkamer is ruim en heeft een bad. Dit laatste valt vooral bij de meiden erg goed in de smaak.

Een grote slaapkamer
Een grote slaapkamer
Heerlijke bedden
Heerlijke bedden
De tweede slaapkamer
De tweede slaapkamer
Een ruime badkamer
Een ruime badkamer
Met lekker bad
Met een lekker bad

Een lekker ontbijtje

Het ontbijt in Gasthof Bub is voor ons prima. Er zijn lekkere broodjes, crackers en voldoende soorten beleg. Koffie of thee wordt in kleine kannetjes op tafel geserveerd, dat vinden de meiden erg leuk. Hun eigen kannetje met thee. Daarnaast zijn er sapjes, melk en is er voor de kinderen chocoladepoeder om chocolademelk mee te maken. Er is voldoende keuze om 2 ochtenden lekker te ontbijten. Onze tweede ochtend is een zaterdagochtend en die is een stuk drukker. De oudste zegt daarom tegen mij: “Je moet in het blog vermelden dat het doordeweeks rustiger is en je beter dan kan gaan”.

Een grote eetzaal
Een grote eetzaal

Praktische informatie

Gasthof Blub ligt in Zirndorf. Het restaurant is net gerenoveerd. Op onze laatste avond ging het weer open. Het ontbijt wordt in een andere zaal geserveerd. In het hotel zijn verschillende kamers te boeken. Wij hadden de grote kamer geboekt voor 4 personen. Er waren echter 5 slaapplekken. Het hotel ligt op loopafstand van het centrum, waar wat winkels, restaurants en de supermarkt te vinden zijn.

Daarnaast ligt het Playmobil Funpark op 5-10 minuten afstand met de auto. Direct naast het hotel zijn gratis parkeerplekken. Als deze parkeerplaats vol is, moet je iets verder weg parkeren. Deze parkeerplaats is echter tussendoor ook maar 1 minuut lopen tot aan de voordeur van het hotel. Gasthof Bub boek je makkelijk via Booking.com.

Zou Gasthof Bub iets voor jou zijn in combinatie met Playmobil Funpark?

Meer lezen

Op zoek naar meer tips voor deze omgeving? Klik & kijk voor meer inspiratie:

KidsErOpUit is te volgen op FacebookInstagram en X (voorheen Twitter).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.