Met Campinglife in Zwitserland

Tijdens je vakantie meedoen aan een televisieprogramma. Dat deed Saskia met haar gezin in Zwitserland, in de zomer van 2012.  Campinglife volgde hen tijdens een dag vakantie, lees hier haar ervaringen.

Campinglife

Zit je rustig te lezen en spelen je kinderen, staat daar opeens Sander van Campinglife bij je caravan. Natuurlijk doen we alsof we van niets weten, maar iedereen die een keer mee gedaan heeft aan een tv-programma weet dat het meeste in scene is gezet. Maureen en Camiel doen keurig mee en gedragen zich werkelijk waar voorbeeldig.

Thun

Met de boot varen we naar Thun. De crew van Campinglife hebben we de afgelopen dagen al regelmatig gezien en gesproken, de kinderen voelen zich helemaal op hun gemak en genieten volop. In Thun gaan we naar het kasteel. Eerst filmen en daarna hebben we nog voldoende tijd om zelf rond te kijken. Het kasteel van Thun heeft vier torentjes en van het ene torentje kan je naar het andere torentje zwaaien, hartstikke lollig. Elk torentje wordt beklommen en alle museumstukken worden bekeken.
Zo’n middag met een filmploeg op pad is best intensief, Camiel is moe en wil getild worden. Sander tilt hem op en Camiel staat dat zonder protest toe, hij slaat z’n armen om Sander heen alsof hij hem al jaren kent. Dit moment staat voor ons wel symbool voor de goede sfeer van deze dag.
’s Avonds eten we heerlijk vers gevangen forel en hebben we met de crew, de andere deelnemers en alle andere Nederlandse campinggasten een erg gezellige slotavond. Wat een geslaagde dag!

De uitzending

Nieuwsgiering naar ‘onze’ uitzending op 6 april 2013? Klik dan op de link. We zitten vooral in het tweede gedeelte.

Opnames van Camiel tijdens onze Campinglife-dag.
Opnames van Camiel tijdens onze Campinglife-dag.
Met de Campinglife-crew bij het kasteel van Thun
Met de Campinglife-crew bij het kasteel van Thun
Uitzicht op Thun
Uitzicht op Thun
Na 1 dag al heel vertrouwd met Sander Janson van Campinglife.
Na 1 dag al heel vertrouwd met Sander Janson van Campinglife.
Heerlijke verse forel eten
Heerlijke verse forel eten
Herinnering aan een geweldige dag
Herinnering aan een geweldige dag

Meer lezen

Wil je meer weten over Zwitserland of kamperen met kinderen. Klik & kijk voor meer inspiratie:

KidsErOpUit is te volgen op FacebookInstagram en Twitter.

Vorig artikelAlaaf! Carnavalsoptocht kijken
Volgend artikelVakantiefoto: “Jullie hoofd staat er ook op”
Saskia
Saskia is oprichter en hoofdredacteur van KidsErOpUit, getrouwd met Gerard en moeder van dochter M. (2007) en zoon C. (2009). Ze is altijd op zoek naar toffe Europese bestemmingen waar ze niet eerder is geweest. Waar je haar 's nachts voor wakker kunt maken? Een rondreis met een mix van steden, natuur en cultuur. Overnachten doet ze graag in huuraccommodaties op een camping, variërend van luxe glamping tot basic kampeerhutten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.