I love vakantiegadgets (en deze zijn nog handig ook!)

Vakantiegadgets. Eerlijk gezegd kan ik er geen genoeg van krijgen. Maar sommige gadgets zijn alleen leuk voor de heb. Als webshop heb je meteen een gevuld winkelmandje van mij als je handige vakantiegadgets verkoopt. Dit zijn mijn drie toppers van 2016!

Vakantiegadgets #1: picknickkleed met twisterspel

Standaard in onze vakantiebagage: picknickkleed en spelletjes. Nu kan je deze combineren. Hoe handig is dat? Dat scheelt ruimte. Een gewoon Twister-spel zou ik niet snel meenemen op vakantie, maar dit picknickkleed is echt een succesnummer op de camping. De draaischijf zit aan een sleutelhanger. Het lijkt me kwetsbaar, maar tot mijn grote verbazing is het hier nog steeds heel. En ja, mijn kinderen slopen regelmatig iets.

Het kleed is 170 x 140 cm groot, heeft een waterbestendige onderkant en weegt maar 500 gram. Het Twister picknickkleed kost 29,95 euro.

In het voorseizoen met z'n tweeën Twister spelen op de camping.
In het voorseizoen met z’n tweeën Twister spelen op de camping.
De draaischijf.
De draaischijf.

Vakantiegadgets #2: lampjes voor bij de tent

Op campings zie je de laatste jaren lampjes op zonne-energie bij tenten staan. Zo kan je in het donker de ingang makkelijk vinden. Ik vind de lampjes maar saai en vrolijk de tent liever op met iets kleurrijkers. Soms best lastig om dan iets te vinden. De meeste kleurrijke lampjes die ik zie zijn niet geschikt voor buiten. Totdat ik een vrolijke geplastificeerde vlaggetjeslijn tegen kwam. In elk vlaggetje zit een LED-lampje en de verlichting werkt op batterijen. Hierdoor kan je het overal makkelijk ophangen. Ziet er toch gezelliger uit?

Een vlaggenlijn met LED-verlichting kost 16,95 euro.

Ook in de tent staan de gekleurde lampjes erg gezellig. Handige vakantiegadgets he?
Ook in de tent staan de gekleurde lampjes erg gezellig.

Vakantiegadgets #3: opblaasbaar speelgoed

Flamingo’s zijn hartstikke hip! Nu interesseert het mij eigenlijk niet wat in is, maar die flamingo-trend kan ik wel waarderen. Hoe leuk is dan een opblaasbare flamingo voor in het zwembad? Ik vind opblaasbaar speelgoed echt een geniale uitvinding. Het is klein om mee te nemen, zacht om mee te spelen en het geeft ontzettend veel lol. Niet alleen in het water, maar zelfs in de achtertuin. Onze roze flamingo is echt groot, veel groter dan ik had verwacht. Als de kinderen uitgespeeld zijn, dan zie ik mezelf hier al in dobberen… Oh ja, door de grootte blaas je de flamingo niet even op. Je hebt echt een pomp nodig en het liefst iemand anders die voor jou gaat pompen, toch Tikva?

Zo’n toffe oppompbare flamingo kost 34,95 bij CoolGift.com

Een flamingo oppompen valt niet mee. Gelukkig kwam een collega-blogger helpen....
Een flamingo oppompen valt niet mee. Gelukkig kwam een collega-blogger helpen….
Flamingo-girl!
Flamingo-girl!

Favo webshop!

Ik ben echt fan van de webshop van CoolGift. Naast deze drie gave vakantiegadgets verkopen ze nog veel meer handige en leuke dingen. Ideaal om je verlanglijstje mee te vullen of inkopen te doen voor je vakantie. Maar, je bent gewaarschuwd, voordat je het weet geef je meer uit dan je van plan was.

Wat is jouw favoriete vakantiegadget?

Meer lezen

Op zoek naar meer handige vakantiespullen? Klik & kijk voor meer inspiratie:

KidsErOpUit is te volgen op FacebookInstagram en Twitter.

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met CoolGift. Zoals je van ons gewend bent delen we altijd eerlijk onze eigen mening en ervaringen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.