Help, wat moet ik nu weer aan Sinterklaas vragen? 10 uitjes om cadeau te geven

0
224

Help, wat moet ik nu weer aan Sinterklaas vragen? Of eigenlijk: wat doe ik dit jaar in de zak van Sinterklaas voor de kinderen, man en mezelf. Saskia vindt dat er genoeg spullen in huis zijn en met een verhuizing in het vooruitzicht zit ze helemaal niet te wachten op nog meer materiele zaken.

Help, wat moet ik nu weer aan Sinterklaas vragen?

Herken je dat gevoel, dat je huis al vol genoeg is en je eigenlijk geen wensen hebt voor Sinterklaas en kerst? Als ik gedurende het jaar iets nodig heb, dan koop ik het op dat moment. Een luxe natuurlijk dat dat ‘gewoon’ kan. Dat besef ik me heel goed. Het zorgt er wel voor dat ik in november denk: “Help, wat moet ik nu weer aan Sinterklaas vragen?”. En dan gaan we ook nog verhuizen waardoor ik helemaal niet meer spullen wil hebben, eerder minder.

Sinterklaas neemt voor ons daarom belevenissen mee. We kochten al theaterkaartjes voor in de zak van Sinterklaas, maar er zijn veel meer uitjes die je cadeau kan geven. Wij kiezen er bewust voor om ook apart met de kinderen iets te ondernemen, ze vinden die 1 op 1 tijd erg leuk en zijn daar altijd blij mee.

Ik verzamelde de 10 leukste uitjes om te geven, met een maximum bedrag van 30 euro.

 

#1 Lasergamen in Amsterdam

Hoog op mijn lijstje om een keer met de kinderen te doen, staat lasergamen. Voor 23 euro heb je al een bon waarmee je met 2 personen kan lasergamen in Amsterdam. Je kunt zelf aangeven of je in het bos, een bedrijfsgebouw, op een school of buiten wilt spelen. Enne, met hoe meer personen je bent hoe leuker het is, dus geef dit cadeau meteen aan je favoriete familieleden.

 

#2 Adrenalinepark Nijmegen

Heb jij stoere pubers in huis? Dan is een uitje naar het Adrenalinepark in Nijmegen vast en zeker een succes. Klimmen, abseilen, bungeejumpen of ziplinen. Het kan er allemaal. Voor 1 uur betaal je 14,95 euro en voor 3 uur Adrenalinepark betaal je 29,95 euro per persoon.

#3 Wadlopen voor de kust van Wieringen

Met een boot de Waddenzee op varen om zeehonden te spotten en daarna wadlopen bij het voormalige eiland Wieringen. Dit zou bij onze kinderen zeker in de smaak vallen. De excursie duurt 3,5 uur en kost 18,50 euro per persoon.

#4 Glowgolf in Amsterdam

Midgetgolf ken je vast wel, maar heb je ooit van Glowgolf gehoord? Hierbij ga je naar een donkere indoor midgetgolf baan waarbij de hindernissen verlicht zijn. Dat zorgt al voor een bijzondere sfeer. Een cadeaubon voor 2 personen kost 14 euro. Een rondje Glowgolf duurt ongeveer 45 minuten.

#5 Met Kangoo Jumps over de Erasmusbrug

In Rotterdam kan je met Kangoo Jumps over de Erasmusbrug lopen. Je springt als een kangoeroe over de bekendste brug van Rotterdam, dat is weer eens iets anders dan lopend of met de tram. Dit uitje is geschikt voor kinderen vanaf 10 jaar. Voor een uur op pad met de Kangoo Jumps betaal je 10 euro.

Durf jij als een kangaroe over de Erasmusbrug te jumpen?
Durf jij als een kangoeroe over de Erasmusbrug te jumpen?

 

#6 Smullen van chocola

Dochter M. is gek op chocola. Ik zou haar een heel groot plezier doen met een dagje Amsterdam, inclusief een pauze voorzien van chocoladeschaal met bonbons en chocoladegebak en iets te drinken. Deze lekkere break kost voor 2 personen 24,95 euro.

#7 Workshop etagere schilderen

Ok, hiermee krijg je alsnog spullen in huis, maar je hebt er wel iets aan. Voor de creatievelingen is het leuk om een workshop etagere schilderen te krijgen. Je bent er in Tilburg drie uur mee bezig en ondertussen kun je genieten van iets te drinken en een etagere vol met lekkers. Gebruik van alle materialen is inbegrepen bij de prijs van 25 euro per persoon.

#8 Bossche Bollen maken

Zijn jouw kinderen ook helemaal in de ban van bakken? Dan doe je ze vast een plezier met een workshop Bossche Bollen maken. Tijdens deze gezellige workshop maak je je eigen Bossche Bol en na afloop krijg je het bekende recept mee naar huis. Deze 2 uur durende workshop kost 25,50 euro. Dit is inclusief onbeperkt drinken en lekkers.

#9 Skien of snowboarden

In Rucphen en Terneuzen kan je voor 29,50 euro twee uur skien of snowboarden. Ok, de materiaalhuur komt hier nog bij als je deze zelf niet hebt. Maar het is een leuke voorbereiding als je van wintersport houdt.

#10 Parfumworkshop in Den Haag

Tijdens een parfumworkshop van 45 minuten leer je meer over geur en maak je je eigen parfum. Een originele activiteit waar de meeste meisjes vast erg blij van worden. Want hoe gaaf is dat, je eigen parfum bedenken. Deze workshop kost 30 euro per persoon. Let er op dat je met minimaal 2 personen moet deelnemen.

Een uitje cadeau geven met Sinterklaas

Al deze uitjes zijn te vinden op Cadeautjes.nl. Ik maakte slechts een kleine selectie van cadeautjes tot 30 euro. Er is nog veel meer keuze, ook als je een ruimer budget hebt. Wat dacht je bijvoorbeeld van off road rijden of een ballonvaart? Je vindt deze allemaal in de rubriek ‘Belevenissen’. Via https://www.cadeautjes.nl/sinterklaascadeau zijn alle sinterklaascadeautjes bij elkaar te vinden (en ja, ook als je toch iets materieels wilt geven ga je hier genoeg vinden).

Welk uitje zou je het liefst krijgen?

Meer lezen

Op zoek naar meer tips voor de Sinterklaasperiode? Klik & kijk voor meer inspiratie:

KidsErOpUit is te volgen op FacebookInstagram en X (voorheen Twitter).

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Cadeautjes.nl. Zoals je van ons gewend bent delen we altijd eerlijk onze eigen mening en ervaringen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.