Vakantiedagboek voor kinderen

Mooie herinneringen vastleggen in een vakantiedagboek. Leuk om met je kinderen te doen tijdens de vakantie en het vormt een mooi souvenir voor later. Saskia vertelt wat voor vakantiedagboek zij met haar kinderen maakt.

Preview vakantiedagboek voor kinderen

Vroeger, voordat we met allerlei mobiele gadgets op vakantie gingen, hield ik in een schriftje een reisdagboek bij. Ik plakte het vol met plaatjes uit folders en toegangskaartjes. Heerlijk om te doen en het zijn dierbare herinneringen. Nu type ik tijdens de vakantie op m’n ipad, laptop en/of iphone. Voor mij is dat heel erg leuk om te doen, maar voor kinderen? Nee, die van ons zijn meer van kleuren, knippen en plakken. Dat is eigenlijk ook veel gezelliger. Speciaal voor hen maakte ik een vakantiedagboek.

Eerste bladzijde vakantiedagboek voor kinderen
Eerste bladzijde vakantiedagboek voor kinderen
vakantiedagboek
Tweede bladzijde vakantiedagboek: met ruimte om te tekenen en te plakken.

Vakantiedagboek downloaden

Wil jij dit vakantiedagboek ook gebruiken? Het werkt eenvoudig: download de pdf onderaan dit bericht, print het net zo vaak uit als het aantal dagen dat je weggaat, stop het in een map en klaar! Alleen niet vergeten die stiften, scharen en lijm mee te nemen en op vakantie foldertjes of ansichtkaarten te verzamelen.  Veel plezier!

Klik hier om direct naar onze pagina te gaan met gratis printables. Daarmee schrijf je je direct in op onze maandelijkse nieuwsbrief.

Meer lezen

Zin om meer tastbare vakantieherinneringen te maken? Klik & kijk voor meer inspiratie:

KidsErOpUit is te volgen op FacebookInstagram en Twitter.

Vorig artikel5x… Lot et Garonne
Volgend artikel5x… Auvergne met kinderen
Saskia is oprichter en hoofdredacteur van KidsErOpUit. Moeder van dochter M. (2007) en zoon C. (2009). Ze is altijd op zoek naar toffe Europese bestemmingen waar ze niet eerder is geweest. Waar je haar 's nachts voor wakker kunt maken? Een rondreis met een mix van steden, natuur en cultuur. Overnachten doet ze graag in huuraccommodaties op een camping, variërend van luxe glamping tot basic kampeerhutten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.