Bij welk land hoort dat kenteken?

Onderweg naar je vakantiebestemming is het zaak om zoveel mogelijk afleiding voor je kinderen te organiseren. Saskia maakte een Kenteken-invulplaat waar haar kinderen veel plezier aan beleefden. Gratis te downloaden!

Welk internationale kenteken hoort bij welk land? Een leuk spel voor onderweg.
Welk internationale kenteken hoort bij welk land? Een leuk spel voor onderweg.

Bij welk land hoort dat kenteken?

Al een paar jaar heeft Maureen in de gaten dat er op de kentekenplaten van auto’s en vrachtwagens een letter staat. Ze weet inmiddels dat D bij Duitsland hoort, de F van Frankrijk is en dat NL voor Nederlandse kentekens is. Als we naar verdere landen reizen, wil ze ook graag weten waar die landen liggen en welke landen ernaast liggen (Wat komt er na België? En na Frankrijk? En na Spanje? En na Portugal?). Deze vragen bij elkaar opgeteld maken dit nieuwe gratis te downloaden spel.

Veel plezier ermee op vakantie!

Download hier:

Klik hier om direct naar onze pagina te gaan met gratis printables. Daarmee schrijf je je direct in op onze maandelijkse nieuwsbrief.

Meer lezen

Wil je meer praktische tips om de autorit naar je vakantiebestemming zo aangenaam mogelijk te maken? Klik & kijk voor meer inspiratie:

KidsErOpUit is te volgen op FacebookInstagram en Twitter.

Vorig artikelZo kampeer ik: de Aart Kok Tundra vouwwagen
Volgend artikelZo kampeer ik: met tent of vouwwagen
Saskia is oprichter en hoofdredacteur van KidsErOpUit. Moeder van dochter M. (2007) en zoon C. (2009). Ze is altijd op zoek naar toffe Europese bestemmingen waar ze niet eerder is geweest. Waar je haar 's nachts voor wakker kunt maken? Een rondreis met een mix van steden, natuur en cultuur. Overnachten doet ze graag in huuraccommodaties op een camping, variërend van luxe glamping tot basic kampeerhutten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.