Challenge: goedkope en gratis uitjes met kinderen (in de winter!)

0
267
goedkope en gratis uitjes met kinderen

November en december zijn best dure maanden. Alle hulp Sinterklazen en Kerstmannen doen hun inkopen. Het zijn niet de maanden om veel geld uit te geven aan uitjes. Daarom doen we dit jaar een challenge waarbij we op zoek gaan naar goedkope en gratis uitjes met kinderen. Leuk bedacht door Karijn en een hoop gepieker bij de rest. Want ja, het is niet zomaar een challenge. We gaan een echte uitdaging aan.

Challenge: goedkope en gratis uitjes met kinderen

Want Karijn heeft natuurlijk een heel leuk onderwerp bedacht. Wij direct enthousiast: “Yeah, goed idee, ga zo door Karijn!”. Maar toen kwam ze met de regels… Iedere blogger moet 3 uitjes bedenken, de drie uitjes samen mogen niet meer dan 25 euro kosten en ze moeten geschikt zijn voor het najaar en de winter. Nou ja, je snapt waarom we begonnen te piekeren. Dit is echt een challenge.

Al snel hadden we allemaal dezelfde goede ideeën. Maar het is natuurlijk niet leuk voor jullie om elke keer dezelfde tips te lezen voor goedkope en gratis uitjes met kinderen. Dus werd er achter de schermen druk afgestemd en gerekend. Gewikt, gewogen en geheimzinnig gedaan. Maar langzaam komt er gejuich: “Yes, ik heb drie goedkope en gratis uitjes met kinderen gevonden!”. En ik kan alvast verklappen dat er echt originele ideeën bij zitten.

Ben je nieuwsgierig? Hou dan komende maand onze challenge in de gaten. Je herkent de blogs hierover aan deze foto:

goedkope en gratis uitjes met kinderen

Nu zijn we natuurlijk ook nieuwsgierig: wat zijn jouw favoriete goedkope en gratis uitjes met kinderen?

Meer lezen

We schreven al meer over low budget dagje weg met kinderen. Klik & kijk voor meer inspiratie:

KidsErOpUit is te volgen op FacebookInstagram en X (voorheen Twitter).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.