Guesthouse Hotel Kaatsheuvel bij de Efteling: 10 redenen om hier te verblijven

Guesthouse Hotel Kaatsheuvel is een nieuw hotel op steenworp afstand van de Efteling. Blogger Fieke verbleef met haar gezin in dit hotel. In dit blog delen we 10 redenen waarom Guesthouse Hotel Kaatsheuvel een prima uitvalbasis is voor als je naar de Efteling gaat.

#1: Hotel op loopafstand tot de Efteling

Als we Kaatsheuvel binnen rijden zien we meteen de ingang van de Efteling. Onze navigatie meldt dat het nog 1 minuut duurt totdat we bij onze eindbestemming zijn. We slaan rechts af. We slaan links af. “Daar is het hotel al!” roepen de kids in koor. Het hotel ligt dus echt om de hoek bij de Efteling. Één minuutje met de auto en lopend dus ook prima te doen. Ik schat dat het zo’n 500 meter is.

Ligging

#2: Guesthouse Hotel Kaatsheuvel is ruim en sfeervol

Bij binnenkomst valt de ruime opzet van het hotel op. In een grote open hal heb je de keus om naar boven te gaan voor het hotel gedeelte of beneden in het restaurant gedeelte te blijven. De sfeer is lekker stoer, beetje industrieel maar warm en gezellig. Ik hou er van. De schommelbanken bij de ingang worden goedgekeurd door de kids.

Wij lopen naar boven naar het hotelgedeelte. Centraal ligt de hotelbar met de aanliggende binnentuin. Daaromheen een brede gang waaraan de hotelkamers zich in een carré bevinden. Alles is ruim opgezet en makkelijk bereikbaar. In de ruime hotelbar zijn voldoende zitplekken. Met lounge banken, picknicktafels en hoge tafels met barkrukken zijn er verschillende plekjes gecreëerd. Voor ieder wat wils. Het heeft wel iets van een huiskamer. Hier kan je na een dagje Efteling tot rust komen zonder dat je bij elkaar op de lip zit. De sfeer van beneden is hier doorgetrokken, maar met een flinke groene touch. De planten en het uitzicht op de binnentuin maken het plaatje echt compleet.

Guesthouse hotel Kaatsheuvel
Boven is het hotel gedeelte. Beneden is het restaurant te vinden.
Guesthouse hotel kaatsheuvel restaurant
Niet alleen het hotelgedeelte is ruim opgezet. Ook het restaurant biedt verschillende soorten zitplaatsen.
guesthouse hotel kaatsheuvel schommelbank
De zithoek bij binnenkomst valt in de smaak bij onze kinderen. Even lekker schommelen!
guesthouse hotel kaatsheuvel hotelbar zitplekken
In de hotelbar bevinden zich verschillende soorten zitplekken. Bob en Roos strijken neer in een loungehoek. Iets verderop staan de picknicktafels.