Echte last minute in het hoogseizoen? Check TradeYourTrip

Een echte last minute in het hoogseizoen boeken? Het lijkt tegenwoordig bijna onmogelijk om goedkope last minute vakanties in de schoolvakantie te vinden. Met de komst van TradeYourTrip is daar nu verandering in gekomen. TradeYourTrip is een marktplaats voor vakanties, echt een plek waar je dus voor weinig iets leuks kan vinden.

Voordelig last minute in het hoogseizoen op reis

TradeYourTrip brengt kopers en verkopers bij elkaar. Zoek jij een last minute vakantie? Zo’n eentje zonder allerlei verborgen kosten? Dat je weet waar je aan toe bent? Dan kan je terecht bij TradeYourTrip. Er staat op dit moment aanbod op voor de komende weken en ik ben heel benieuwd wat er in de zomervakantie en andere schoolvakanties op komt te staan. Er gaan dan veel mensen op vakantie en dus zullen er ook meer mensen zijn die onverwachts niet op vakantie kunnen. Als zij hun vakantie via TradeYourTrip verkopen, dan kan je er echt een voordelige last minute in het hoogseizoen vinden.

Vakantie verkopen via TradeYourTrip

TradeYourTrip is nu actief in Nederland en Duitsland, dus ook van vakantiegangers uit ons buurland kan je aanbod tegen komen op de website. Bij elke aangeboden reis staat duidelijk voor welk reisgezelschap de reis geschikt is. Dit kan je niet veranderen, want je koopt de reis zoals deze wordt aangeboden. Vergelijk het met Marktplaats waar je ook niet de kleur van de bekleding van een tweedehands bank kan veranderen.

Op moment van schrijven van dit blog zie ik twee last minutes die geschikt zijn voor gezinnen. Beide met vertrek binnen een week: een mooie Belvilla in Italië en een ruime vakantiewoning in Winterswijk. Ik heb er een printscreen van gemaakt zodat jullie er een indruk van krijgen. Nieuwsgierig naar het actuele aanbod op het moment dat je dit blog leest? Kijk dan op de website van TradeYourTrip. Ik zou deze link opslaan onder je favorieten en in de zomervakantie regelmatig even kijken.

Vakantie verkopen via TradeYourTrip? Voordelige last minute in het hoogseizoen

Vakantie verkopen via TradeYourTrip

Vakantie verkopen of annuleren?

TradeYourTrip brengt dus kopers en verkopers bij elkaar. Moet jij je vakantie afzeggen? Dan kan je ook bij hen terecht. Heb je een goede annuleringsverzekering en accepteert deze verzekering jouw aanleiding tot annuleren, dan is er niets aan de hand. Jij krijgt je geld via de verzekering terug. De reisorganisatie verkoopt jouw vakantie voor de tweede keer en verdient er fijn aan. Daar vind ik principieel wel iets van, maar daar gaat het nu niet over.

Soms heb je pech en blijkt je annuleringsverzekering toch niet zo goed te zijn als jij dacht. Of, oeps foutje, ben je vergeten een annuleringsverzekering af te sluiten. Je zal de eerste niet zijn. Tot nu toe had je dan echt pech en was je je vakantie en je geld kwijt. Auw!

Goed, jij hebt dus de pech dat je vakantie niet door kan gaan en wilt je vakantie verkopen. Je kan je reis dan bij TradeYourTrip aanbieden. TradeYourTrip kijkt altijd of je reis overdraagbaar is en adviseert over de prijs. Ook nu krijg je dus niet je volledige reissom terug, maar wel veel meer dan niets en de touroperator kan niet twee keer verdienen aan de reis. TradeYourTrip ontzorgt: ze regelen de naamomzetting bij de touroperator, zorgen dat de juiste reisdocumenten bij de koper komen en dat jij je geld krijgt. Zo heb jij weer budget voor een volgende vakantie.

TradeYourTrip helpt dus ook gedupeerde vakantiegangers door hun reis te verkopen. Wettelijk kan dat nu alleen bij pakketreizen en accommodaties. TradeYourTrip probeert het voor elkaar te krijgen dat je in de toekomst ook je vliegtickets kan verkopen (vind jij dat ook een goed idee? Steun ze dan hier).

Ga jij TradeYourTrip in de gaten houden en zo een voordelige last minute in het hoogseizoen vinden? Ik ben benieuwd! Als er iemand zo goedkoop op vakantie kan, dan vind ik het leuk omdat straks te horen.

Meer lezen

Op zoek naar meer praktische informatie? Klik & kijk voor meer inspiratie:

KidsErOpUit is te volgen op Facebook en Twitter.

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met TradeYourTrip. Zoals je van ons gewend bent delen we altijd eerlijk onze eigen mening en ervaringen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.