Genieten bij Van der Valk Hotel Middelburg met kinderen

Middelburg is een leuk, niet te groot stadje. Met jonge kinderen is dat heel fijn tijdens een stedentrip. Blogger Daphne logeerde in het Van der Valk Hotel Middelburg met kinderen. Dat was genieten! Lees nu verder en ontdek hoe het is om bij Van der Valk te overnachten.

Van der Valk Hotel Middelburg met kinderen

“Mam, mogen we nou al naar het hotel?” Deze vraag krijg ik de hele dag te horen. De meiden hebben nog nooit in een hotel geslapen en hebben er enorm veel zin in.

Van der Valk Hotel Middelburg ligt vlakbij de afrit van de snelweg. Die ochtend zijn we op weg naar het centrum er al langs gereden. Het is gelukkig maar een klein stukje naar het centrum, ongeveer vijf minuten met de auto. Bij het hotel aangekomen springen de meiden uit de auto en rennen ze met hun koffertje naar de ingang toe.

Van der Valk Hotel Middelburg.
Van der Valk Hotel Middelburg.
Eindelijk naar binnen!
Eindelijk naar binnen!

Het is gelukkig niet druk en we kunnen snel inchecken en naar onze kamer. Daar aangekomen kijken de meiden (en wij ook) onze ogen uit! Wat een prachtige kamer. Snel verdelen ze de bedden en gaan ze in hun ‘eigen’ kamer hun koffertje uitpakken. Vanuit de grote slaapkamer kan je via een deur naar de kinderkamer.  Alle kleding wordt netjes in de kast gelegd. Boekjes worden op de nachtkastjes gelegd en de knuffels krijgen vast een plekje op de bedden. Als welkomgeschenkje staan er chocolaatjes en dropjes, die moeten we natuurlijk even proeven.

Hier slapen wij met onze jongste, Elin.
Hier slapen wij met onze jongste.
Wat ziet alles er mooi en nieuw uit.
Wat ziet alles er mooi en nieuw uit.
De slaapkamer van de twee oudste meiden.
De slaapkamer van de twee oudste meiden.

Vlakbij het hotel zit ZEP middelburg, waar je ook kunt eten. Ook zijn daar attracties zoals Mini Mundi en glowgolf. Wij willen graag even de stad in om bij de levende kerststal te kijken. Zodra de meiden hun spulletjes klaar hebben stappen we de auto. We eten een hapje, kijken bij de kerststal en gaan daarna terug naar het hotel. De meiden willen heel graag nog in bad.

De badkamer met het bad.
De badkamer met het bad.

Daarna kijken we televisie en dan is het tijd dat de meiden lekker gaan slapen. Dat is best even wennen in een vreemd bed, zonder nachtlampje zoals thuis. Gelukkig valt iedereen vrij snel in slaap. De jongste slaapt op onze kamer en heeft geen last van de televisie. Wij kunnen lekker een filmpje kijken voordat wij ook gaan slapen. Er is een waterkoker aanwezig met thee en zakjes om koffie te maken. Na een drukke dag even heerlijk bijkomen!

Na een kort nachtje is het tijd om het ontbijtbuffet te gaan ontdekken. Dit kan al vanaf 7 uur. Wanneer wij even voor 8 uur daar aankomen is het nog rustig. We zoeken een plekje en maken een rondje langs al het lekkere eten. Dit is moeilijk kiezen zeg, er is zoveel.

Welk sapje zullen we nemen?
Welk sapje zullen we nemen?
Heel veel lekkere soorten broodjes.
Heel veel lekkere soorten broodjes.

We proeven de verschillende sapjes. De meiden proberen de verschillende soorten cornflakes en cereals. Nog een kopje thee, kopje koffie en wat fruit. We zitten allemaal helemaal vol. Zo’n ontbijt kunnen wij wel aan wennen. Helaas is het daarna alweer tijd om de koffertjes in te pakken. Gelukkig gaan we een leuk dagje in Middelburg tegemoet. Na het uitchecken rijden de meiden op hun koffertje het hotel uit. In de auto praten we nog even na. We zijn het unaniem met elkaar eens. Slapen in Van der Valk Hotel Middelburg met kinderen is heel leuk!

Op het koffertje naar beneden rollen. Dag hotel, het was fijn!
Op het koffertje naar beneden rollen. Dag hotel, het was fijn!

Meer over Van der Valk Hotel Middelburg met kinderen

Van der Valk Hotel Middelburg beschikt over 119 kamers, waaronder 9 themakamers. Wij verblijven in een familiekamer. Je kunt met vier personen in een familiekamer overnachten. Een kind tot drie jaar mag er als vijfde persoon bij. De familiekamer waar wij sliepen kost 134,50 euro inclusief ontbijt (prijspeil 2016).  Je kunt gewoon een kamer boeken, maar er worden ook diverse arregementen aangeboden. Altijd leuk om eens een kijkje te nemen op de website en te ontdekken of er iets leuks tussen zit!

Ook makkelijk: direct boeken via Booking.com.

In het hotel kan je gratis gebruik maken van de WIFI en parkeren is ook gratis. Voor de wat warmere maanden is er een mooi terras en een buiten speeltuin, hier zijn wij niet geweest. Binnen is er een speelkamer voor de kinderen met wat speelgoed en een grote krijtmuur, die bij de meiden erg in trek is. Deze speelkamer zit vlakbij het restaurant. Waar ze overigens een fijne kinderkaart hebben, met meer dan alleen pannenkoeken op de kaart.

Heb jij al eens met kinderen in een hotel overnacht?

Meer lezen

Nieuwsgierig wat er in Middelburg en omgeving te doen is? Klik & kijk voor meer inspiratie:

KidsErOpUit is te volgen op Facebook en Twitter.

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking. Zoals je van ons gewend bent delen we altijd eerlijk onze eigen mening en ervaringen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.