Camping Krabbeneiland: kamperen bij de boer

Blogger Lineke wilde ook eens kamperen bij de boer…

Kamperen bij de boer

Helemaal hip en trendy was het om bij de boer te kamperen… back to basic zeg maar. En tja dan kan ik als moeder niet achterblijven en zo gingen ook wij 3,5 jaar geleden kamperen bij de boer! Met een 1 en 3 jarig jongetje vertrokken we naar Zeeland. Biggekerke om precies te zijn. Begin juni en dan 3 nachtjes. Mede om vast te proef kamperen voor de zomervakantie.

Camping Krabbeneiland

In Biggekerke (hoe blij kan je zijn met navigatie in je auto?!) ligt camping Krabbeneiland. Een boerderijcamping op Walcheren. De camping heeft mooie ruime kampeerplaatsen maar ook diverse verhuur accommodaties. Het sanitair is eenvoudig maar netjes en schoon.

Voor de kinderen is er naast een boel buitenspeelgoed ook een trampoline, kunnen er ponyritjes gemaakt worden en kunnen ze de boer meehelpen om zo hun boerderijdiploma behalen. Onze kids waren toen nog wel erg jong maar vonden het heerlijk om de dag door een aantal keer in de stal koeien te voeren, aaien en knuffelen!

Voor een ruime 25 euro per nacht (in 2011) vonden wij het zeker het kamperen waard en zouden gerust nog eens terug gaan.

Helpen op de boerderij.
Helpen op de boerderij.
Het kampeerstekkie van Lineke op Camping Krabbeneiland.
Het kampeerstekkie van Lineke op Camping Krabbeneiland.

Omgeving camping Krabbeneiland

In de omgeving is meer dan genoeg te doen. Je zit op niet al te grote afstand van de zee en het strand en Neeltje Jans. We hebben Minimundi bezocht, maar het leukste was misschien nog wel een toevallige kersenverkoopstal gewoon langs de weg. Met daarachter een boomgaard en een schommel. Dat is de charme van Zeeland…vonden wij.

Heerlijk relaxed dat kamperen bij de boer!

Meer lezen

Nieuwsgierig wat er nog meer op Walcheren te beleven is? Klik & kijk hier:

Ben jij al eens op Walcheren op vakantie geweest? Vertel het in een reactie hieronder of misschien vind je het leuk om een gastblog te schrijven, klik dan hier voor meer informatie.

KidsErOpUit is te volgen op Facebook en Twitter.

Vorig artikel5x wat je niet moet doen met een selfiestok
Volgend artikelRijksmuseum van Oudheden met kinderen
Lineke blogt al lange tijd mee met KidsErOpUit. Ze heeft twee zonen (2007 en 2010) en is getrouwd met Jan. Ze zijn dol op uitjes en vakanties met elkaar. Nieuwe bestemmingen ontdekken en samen herinneringen maken. Lineke is verzot op het zoeken en vinden van bijzondere overnachtings adresjes. Hotel, boomhut of trollenhuisje...alles kan. Nog genoeg te ontdekken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.