Pagina menu
TwitterRssFacebookKidseropuit InstagramKidseropuit PinterestKidseropuit Youtube
Categorie menu

Gepost op Oct 4, 2017 in Blogs, Bungalowparken en vakantiehuisjes, Daphne, Nederland, Vakantie, Vakanties en dagjes uit in Gelderland met kinderen | 0 reacties

Droompark Hooge Veluwe, het bungalowpark om de omgeving van Arnhem te ontdekken

Tijdens het Groot Gelders Avontuur mocht Daphne slapen op Droompark Hooge Veluwe. Dit blijkt een ideaal bungalowpark om de omgeving van Arnhem te verkennen. Dichtbij Burgers Zoo, het Openluchtmuseum en op een klein half uurtje rijden van de Spelerij.

Droompark Hooge Veluwe

Na een drukke dag waarbij we het Openluchtmuseum en de Spelerij hebben bezocht, gaan we op zoek naar Droompark Hooge Veluwe. Hier brengen we de nacht door. Het park staat goed aangegeven en is makkelijk te vinden. De receptie is al dicht als we binnen komen, op de deur staat dat we de sleutel kunnen halen in het restaurant. Daar ligt inderdaad een envelop met alles wat we nodig hebben. Op een plattegrond is aangegeven hoe we naar ons huisje kunnen rijden. We rijden er snel naar toe, waar zullen we vannacht slapen?

Droompark Hooge Veluwe

Droompark Hooge Veluwe

Een prachtig vakantiehuisje

Ons vakantiehuisje staat aan het eind van een pad, hier is dus geen doorgaand verkeer. Dat is met kinderen best fijn! Het huisje is ruim, heeft een grote woonkamer met een uitgebreide keuken. Er zijn twee slaapkamers beneden en twee boven, op beide verdiepingen is een badkamer en een toilet.

Wij eten vanavond in het restaurant op het park, Het Boshuis. Er staat voldoende op de kaart voor de kinderen om te kiezen en voor volwassenen is er een kleine kaart. Na ons komen er nog andere mensen eten, op deze onverwachte drukte is de bediening niet helemaal voorbereid. Na een vlotte maaltijd wandelen we terug naar ons huisje, iedereen is moe van de drukke dag!

Een ruime woonkamer

Een ruime woonkamer

Een grote keuken

Een grote keuken

Fijne slaapkamers

Fijne slaapkamers

Een mooie tuin

Een mooie tuin

Ontbijtbuffet bij Droompark Hooge Veluwe

Vanaf 9 uur kun je in het Boshuis genieten van een ontbijtbuffet. Na een prima nacht hebben we wel zin in een ontbijt. We krijgen verse eitjes, een lekker kopje thee en verse koffie. Zelf kunnen we een sapje en broodjes pakken en genieten we van een heerlijk ontbijtje. Met onze volle buiken kunnen we op pad naar ons laatste avontuur dit weekend. We gaan naar Burgers Zoo!

Een heerlijk ontbijtje

Een heerlijk ontbijtje

Spelen, zwemmen en de camping op Droompark Hooge Veluwe

Naast verschillende vakantiewoningen die je kunt huren op Droompark Hooge Veluwe is er op het park ook een gedeelte beschikbaar voor tenten en caravans. Het kampeergedeelte ziet er keurig uit.

Er is zowel een (klein) binnen- als buitenzwembad aanwezig op het park. Ook zijn er verschillende plekken waar speeltoestellen staan. Vanwege de regen hebben wij hier helaas niet veel gebruik van kunnen maken. Namé, die met mij een rondje over Droompark Hooge Veluwe loopt, vraagt wel bij het zien van al deze faciliteiten: “Mama, kunnen we hier terug in de zomer? Dan kunnen we lekker zwemmen!”.

Een plek voor caravans en tenten

Een plek voor caravans en tenten

Sanitair bij de camping

Sanitair bij de camping

Springen is zelfs in de regen leuk

Springen is zelfs in de regen leuk

Leuke speeltoestellen voor wat grotere kinderen

Leuke speeltoestellen voor wat grotere kinderen

En ook voor de kleinere kinderen

En ook voor de kleinere kinderen

Ligging van Droompark Hooge Veluwe

Praktische informatie

Ook zin in een leuk weekendje Arnhem? Kijk voor alle mogelijkheden op het park en de beschikbaarheid op de website van Droompark Hooge Veluwe.

Meer lezen

Nieuwsgierig wat er nog meer in Gelderland te doen is? Klik & kijk voor meer inspiratie:

KidsErOpUit is te volgen op FacebookInstagram en Twitter.

Dit blog is onderdeel van de campagne Groot Gelders Avontuur i.s.m. Gelderse Streken en Gezinopreis. Zoals je van ons gewend bent delen we altijd eerlijk onze eigen mening en ervaringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *