Selfiestok: met z’n allen op vakantie én op de foto

5
161

Hebben jullie dat nu ook? Leuke vakantie gehad, veel foto’s gemaakt en dan ga je het fotoboek maken. Pas dan ontdek je dat er geen enkele foto is waar je met het complete gezin op staat. Met de selfiestick heb je een oplossing voor dit probleem. Saskia testte hem uit.

Selfiestok

De oplossing om met zijn allen op de foto te kunnen is de selfiestok! De wat? Ja, een stok waar je je fototoestel of smartphone op kan bevestigen om van een iets grotere afstand een groeps-selfie te maken.

En zo ziet dat eruit. Op de selfiestok de iphone en met de Olympus Pen (die er ook op zou kunnen) een actie foto gemaakt.
En zo ziet dat eruit. Op de selfiestok de iphone en met de Olympus Pen (die er ook op zou kunnen) een actie foto gemaakt.

Een paar weken geleden bestelde ik de selfiestok. Tijdens de introductieperiode is de Super Selfie Stok voor € 14,99 incl. verzendkosten te koop via de website. Tijdens een dagje Blijdorp hebben we de stok getest, hierbij gebruikte ik de app TimerCamera. Wij vinden het resultaat leuk én voor herhaling vatbaar.

Hilariteit met de selfiestok

Het gebruik van de selfiestok leverde nogal wat hilariteit op onder een deel van onze vrienden en kennissen. Maakt me niets uit, wij hebben de komende vakantie foto’s met het hele gezin er op en dat is onbetaalbaar!

Ondertussen wacht ik geduldig op het moment dat de een na de ander ook een selfiestok koopt. Wie is de eerstvolgende?

Meer lezen

Houd jij ook van het ontdekken nieuwe handigheidjes? Klik & kijk voor meer inspiratie:

KidsErOpUit is te volgen op FacebookInstagram en X (voorheen Twitter).

Vorig artikelZwart, wit, rood…. en een blauwe auto
Volgend artikel5x… Lot et Garonne
Saskia is oprichter en hoofdredacteur van KidsErOpUit. Moeder van dochter M. (2007) en zoon C. (2009). Ze is altijd op zoek naar toffe Europese bestemmingen waar ze niet eerder is geweest. Waar je haar 's nachts voor wakker kunt maken? Een rondreis met een mix van steden, natuur en cultuur. Overnachten doet ze graag in huuraccommodaties op een camping, variërend van luxe glamping tot basic kampeerhutten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.