Kampeer must have: slippers voor het hele gezin.

Het kampeerseizoen is echt begonnen! Tijd om het eens te hebben over echte kampeer must haves. In onze bagage ontbreken de slippers niet en inmiddels waren ze aardig versleten. Hoe leuk is het dan om op zoek te gaan naar stoere slippers voor het hele gezin? Wij hebben ze gevonden.

Kampeer must have: slippers voor het hele gezin

Bij kamperen horen slippers. Ik zie ook volwassenen op de camping op Crocs lopen, maar persoonlijk vind ik dat echt geen gezicht. Ze zullen vast heel praktisch zijn, alleen het oog wil ook wat. Nu het nieuwe kampeer- en vakantieseizoen volop is los gebarsten kunnen we onze slippers weer aan. Ik vind ze ideaal als je op de camping even kort ergens heen wil lopen, bij het zwembad en vooral bij het sanitair gebouw. Je schiet de slippers zo aan en je bent ready to go. Onmisbaar dus tijdens een vakantie.

Nog even spelen voor het slapen gaan. Geen zin om schoenen aan te doen en dus schiet Camiel z'n slippers aan (en weer uit).
Nog even spelen voor het slapen gaan. Geen zin om schoenen aan te doen en dus schiet Camiel z’n slippers aan (en weer uit).

Maureen en Camiel zijn uit hun slippers van vorig jaar gegroeid, die van mij waren dringend aan vervanging toe en ook Gerard kon best een leuker model gebruiken. Maureen is inmiddels 8 en vindt veel kinderslippers echt heel kinderachtig. Bij de zoektocht naar leuke slippers ontdek ik Slipperwereld.nl en de betaalbare Brunotti slippers voor het hele gezin. Per paar kosten ze circa 9 euro. Nu kan ik ze wel geschikt vinden, maar hoe denkt onze meest kritische slipper-liefhebber erover? Maureen is heel duidelijk: “Die zijn cool en dan kunnen we ook dezelfde mama!”. Missie geslaagd. De mannen zijn minder kritisch en vinden vooral het draagcomfort belangrijk. Tja, dat weet je pas na het bestellen….

Onze slippers voor het hele gezin.
Onze slippers voor het hele gezin.

De slippers zijn snel in huis en verdwijnen direct in onze vakantietassen. Op vakantie breekt het zonnetje door, de temperatuur loopt op en dus is het slippertijd. Maureen en ik lakken onze teennagels in dezelfde kleur en trekken onze slippers aan. Heerlijk relaxen zo! Gerard en Camiel dragen slippers alleen als ze prettig zitten, daar hoor ik gelukkig geen klachten over. Beide kinderen vinden het erg leuk dat ze dezelfde slippers hebben als papa en mama en ik vind het gewoon heel gezellig staan als ik alle slippers op een rijtje zet. Het zijn de kleine dingen waar ik blij van kan worden.

Zonnetje, nagels gelakt, slippers aan. De vakantie is begonnen!
Zonnetje, nagels gelakt, slippers aan. De vakantie is begonnen!
Zo'n familieset ziet er toch gezellig uit?
Zo’n familieset ziet er toch gezellig uit?

Meer lezen

Op zoek naar meer handige info voor een zonnige vakantie? Klik & kijk voor meer inspiratie:

KidsErOpUit is te volgen op Facebook en Twitter.

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met Slipperwereld. Zoals je van ons gewend bent delen we altijd eerlijk onze eigen mening en ervaringen.

Vorig artikelTop 10: goedkoop dagje weg met kinderen
Volgend artikelZwarte Woud: sprookjes geocaching bij Tennenbronn
Saskia is oprichter en hoofdredacteur van KidsErOpUit. Moeder van dochter M. (2007) en zoon C. (2009). Ze is altijd op zoek naar toffe Europese bestemmingen waar ze niet eerder is geweest. Waar je haar 's nachts voor wakker kunt maken? Een rondreis met een mix van steden, natuur en cultuur. Overnachten doet ze graag in huuraccommodaties op een camping, variërend van luxe glamping tot basic kampeerhutten.

2 REACTIES

  1. Graag de Eneky heren slippers Navy maat 43. En voor mij en de meiden de Bidu Rouge in maat 35 (ikke) en 2x maat 30.

  2. Wat leuk! 😀 Ik heb gereageerd via facebook! 😀 Zal super zijn voor het hele gezin slippers… Wat een zomerse actie! (Y)
    Groetje ilsiee

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.