Vliegtuigspotten met kinderen

Een regionale luchthaven in de buurt? De ideale plek om te gaan vliegtuigspotten met kinderen. Saskia ging met haar gezin naar Vliegveld Teuge. Dat ligt tussen Apeldoorn en Deventer en is ook een leuk uitstapje voor vakantiegangers die op de Veluwe verblijven.

Vliegtuigspotten met kinderen bij Teuge

Bij Teuge is een klein spottersveldje. Een kleine schuine helling is leuk om vanaf te rennen en rollen voor de kinderen. Voor de ouders een fijne plek om tegenaan te hangen. Het hek tussen de start- en landingsbaan en het veldje is voorzien van spijlen, dus hoe klein de kinderen ook zijn, ze kunnen er tussendoor kijken. Op Teuge vliegen vooral kleine vliegtuigjes. Vraag me niet naar de exacte types, ik ben geen kenner. Het leukste vonden wij de vliegtuigje met parachutisten: ze stijgen op, wij proberen ze te blijven zien en dan is de vraag wie als eerste de parachutisten ziet. Het is een prachtig gezicht om de gekleurde parachutes naar beneden te zien komen. Tot slot een zucht van verlichting als ze allemaal weer veilig geland zijn.

Hoog in de lucht kijken en wachten op de parachutisten
Hoog in de lucht kijken en wachten op de parachutisten
De parachutisten landen weer veilig.
De parachutisten landen weer veilig.

Nieuwsgierig naar andere leuke lowbudget uitjes met je kinderen? Klik & kijk voor meer inspiratie:

KidsErOpUit is te volgen op FacebookInstagram en Twitter.

Vorig artikelZo kampeer ik: de Holtkamper Kyte
Volgend artikelZo kampeer ik: de pop up tent
Saskia is oprichter en hoofdredacteur van KidsErOpUit. Moeder van dochter M. (2007) en zoon C. (2009). Ze is altijd op zoek naar toffe Europese bestemmingen waar ze niet eerder is geweest. Waar je haar 's nachts voor wakker kunt maken? Een rondreis met een mix van steden, natuur en cultuur. Overnachten doet ze graag in huuraccommodaties op een camping, variërend van luxe glamping tot basic kampeerhutten.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.