Let’s party: Pannenkoekfeest in Aagtekerke

Voor kinderen geldt vaak: hoe kneuteriger de activiteit, hoe leuker ze het vinden. In die categorie is het Pannenkoekfeest in Aagtekerke (Walcheren) een aanrader. Saskia vertelt je er graag over.

Pannenkoekfeest

Voor onze pannenkoekmonstertjes is het een feestje om een pannenkoekevent te bezoeken. In een tent staan vele vrijwilligers de pannenkoeken te bakken. Schalen vol liggen er klaar voor de hongerige bezoekers. Dat wordt smullen! Voor een klein bedrag (2,50 euro voor kinderen, 3,50 euro voor volwassenen) mag je onbeperkt pannenkoeken eten.

Zoveel pannenkoeken eten als je wilt.... Maureen kon het bijna niet geloven!
Zoveel pannenkoeken eten als je wilt…. M. kon het bijna niet geloven!

Spelletjes tijd

Maar het bleef niet bij pannenkoeken eten. Op hetzelfde weiland zijn er kinderspelletjes. Voor 1 euro kochten we een knipkaart en maakten we het feest compleet. Schminken, muts knutselen, marshmallows roosteren en heel veel spelletjes doen. M. en C. genoten volop en wij genoten met hen mee.

pannenkoekfeest aagtekerke
Zoveel spelletjes te doen en dat met een stralende zon erbij.

Wil jij ook naar het Pannenkoekenfeest? in 2018 is het feest van dinsdag 24 juli. Jaarlijks is het pannenkoekenfeest feesttent staat op de hoek Aagtekerkseweg/Pekelingsweg en duurt van 16.30 tot 20.00 uur. De opbrengst is ten behoeve van een diaconaal project voor medische zorg in Kenia.

Ga jij ook pannenkoeken eten in Zeeland?

Meer lezen

Wil je inspiratie voor nog meer leuke uitjes in Zeeland? Klik & kijk voor meer inspiratie:

KidsErOpUit is te volgen op FacebookInstagram en Twitter.

Vorig artikelStenen schilderen in Frankrijk
Volgend artikelZo kampeer ik: gastblog van Yvonne over seizoensplek
Saskia is oprichter en hoofdredacteur van KidsErOpUit. Moeder van dochter M. (2007) en zoon C. (2009). Ze is altijd op zoek naar toffe Europese bestemmingen waar ze niet eerder is geweest. Waar je haar 's nachts voor wakker kunt maken? Een rondreis met een mix van steden, natuur en cultuur. Overnachten doet ze graag in huuraccommodaties op een camping, variërend van luxe glamping tot basic kampeerhutten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.