Trampoline springen bij Jumpers Indoor met kinderen

3
251
Rennen....
Rennen....

Heb je geen zin om op een druilerige dag binnen te zitten? En wil je iets anders dan de ballenbak? Probeer eens een indoor trampolinehal – of park. Blogger Daphne heeft zich prima vermaakt met haar meiden bij Jumpers Indoor in Amstelveen. Lees je mee?

Jumpers Indoor

Op een regenachtige maandagmiddag in de vakantie reserveer ik voor de meiden een plekje bij Jumpers Indoor. De oudste is daar met een feestje geweest en wil graag aan haar zusje laten zien hoe leuk het is.

Jumpers is een indoor trampolinepark. Ze hebben meer dan dertig aaneengeschakelde trampolines, twee dunking zones en een lange trampoline, waarbij je een aanloop kunt nemen om in de bak met schuimblokken te springen of een coole salto maken. Naast de trampolines staan verschillende tafeltjes waar je als ouder aan kunt zitten en een bar waar je wat te eten en drinken kunt halen. Er zijn ook pooltafels.

De trampolines bij Jumpers Indoor.
De trampolines bij Jumpers Indoor.

Jumpers is voor mij geen onbekend terrein, ik doe hier één keer in de week bootcamp op de trampoline. De oudste is er ook al keer geweest, dus vooral haar zusje kijkt haar ogen uit bij binnenkomst. Je ziet haar denken: ‘Wat veel trampolines!’. Er zijn leuke gekleurde lampen boven de trampolines en er klinkt een gezellig muziekje. Na het betalen krijgen de meisjes een korte uitleg, zo moeten ze op blote voeten, mogen niet van bepaalde blokken afspringen (die zijn om uit te rusten) en uiteraard niet met eten en drinken op de trampo’s.

Springen maar!

Na de uitleg gaan de meiden meteen lekker springen. Helaas gaat de oudste snel door haar enkel en doet N. iets raars waardoor ze op beide voeten een schaafwond krijgt, dus we nemen een vroege pauze en eten even een ijsje.

Na het ijsje stappen ze opnieuw op de trampoline. Het is niet druk en ze kunnen van de ene trampoline naar de andere springen. Het duiken in de bak met schuimblokken is favoriet. Er zijn twee oudere meisjes die de meiden leren hoe je met een koprol in de bak terecht komt. Hoewel dat best wel spannend is, vinden ze dit leuk om te doen. Het weer uit de bak komen is een flinke klimtocht op zich!

Rennen....
Rennen….
... en springen!
… en springen!

Na een uurtje springen zijn de meiden warm en moe, we gaan lekker weer naar huis. Ondanks dat we een trampoline in de tuin hebben willen ze absoluut nog een keer terug, dan nemen we vriendinnetjes mee, en kunnen ze elkaar trucjes leren!

Praktische informatie

Een uurtje springen kost 8 euro en als je daarna nog een uurtje wil blijven kost dat 5 euro. Het is de bedoeling dat je een trampoline reserveert en dat je op het hele uur binnen komt. Na een uurtje wordt dan aangegeven dat de tijd voorbij is. Mocht je als ouder zelf een keer willen springen, zijn er diverse lessen om te volgen. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden voor kinder- en familiefeestjes en andere uitjes. Jumpers Indoor is 7 dagen in de week geopend, doordeweeks van 12.00 tot 18.00 uur, in het weekend van 11.00 tot 18.00 uur.

Niet alleen in Amstelveen is een indoor-trampolinehal, er verschijnen steeds meer ‘springparadijsjes’ door het hele land. Kijk even of er ook een bij jou in de buurt te vinden is, altijd handig om te weten deze herfst en winter! 

Meer lezen

Actief er op uit met kinderen is leuk! Klik & kijk voor meer inspiratie:

KidsErOpUit is te volgen op Facebook en X (voorheen Twitter).

3 REACTIES

  1. Ja, hier in Den Haag ook, bijv Planet Jump, in een oude kerk. Vlakbij het Museon en het Omniversum, dus mocht je een keer een dagje Den Haag doen dan kan het allemaal in 1 x. Eerst naar het museum (ook leuk voor kinderen), dan een uurtje springen en dan bijkomen bij een mooie natuurfilm. En misschien nog even shoppen of koffie/wijntje drinken vlakbij op de Fred (Frederik Hendriklaan), de bekende winkelstraat in het Statenkwartier. (Tip. ;-))

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.