Uitzwaaien op de digitale KidsErOpUit Camping en winnaars

Het kampeeravontuur zit erop! De digitale KidsErOpUit Camping was open vanaf 25 april t/m 5 mei 2020.

Wat hebben we genoten van al jullie foto’s van de mooie kampeerplekken in de tuin en in huis. Maar dat niet alleen: heel veel deelnemers aan toffe winacties, 125 deelnemers aan het LIVE online kampvuur met echte muziek en zoveel kinderen die met LEGO een camping hebben gebouwd. We stonden in de krant met dit initiatief en speelden natuurlijk onze eigen kampeerbingo. Ons eerste e-book over ‘Koken op de camping’ werd aangeschaft en dat is voor ons een fijne financiële ondersteuning. 

Koop ons e-book ‘Koken op de camping’

Jullie reacties maakten ons ontzettend blij en hebben vreugde gebracht in een tijd die soms best moeilijk is. Het was fijn om samen te werken met bedrijven waarmee we dat ook in goede tijden hebben gedaan. Ook zij hebben het nu niet altijd makkelijk en zo kunnen we elkaar een beetje helpen. Een win voor jullie, een win voor de bedrijven en een win voor ons.

Nu eerst een terugblik en daarna maken we de winnaars van de winacties bekend!

Terugblik: wat gebeurde er op de digitale KidsErOpUit Camping?

Mogelijk heb je niet alles gezien wat er voorbij is gekomen op de digitale KidsErOpUit Camping. Veel van de blogs zijn gelukkig terug te lezen en de tips komen nog steeds van pas. Lees maar:

Eerder verschenen al de mooiste kleurplaten met vakantiethema en 35 tips voor online tours en virtuele uitjes in Nederland. Op ons Instragram-account is bij ‘hoogtepunten’ terug te kijken naar de Instastory van deze periode als campingeigenaar.

Ook verscheen dit filmpje dat de kampeerspecialisten van Obelink maakten voor jullie:

Winnaars van de winacties en LEGO Campingmaster

En dan nu de winnaars van alle winacties!

Vriendelijk verzoek aan diegene die hebben gewonnen om binnen een week jouw gegevens (adres, e-mail en eventuele keuzes die je moet maken) te sturen naar info@kidseropuit.nl.

Heb je niet binnen een week gereageerd? Dan kiezen we een andere winnaar uit en vervalt jouw aanspraak op de prijs.

Tromgeroffel…. de winnaars zijn:

  • Wauw, wauw, wauw, wat zijn we onder de indruk van alle inzendingen voor de LEGO Campingmaster. Mijn 10-jarige zoon werd helemaal verlegen van alle bouwwerken die zijn gemaakt n.a.v. zijn idee. Hierbij een groot compliment voor alle kinderen: jullie hebben fantastische campings gebouwd, met heel veel originele ideeën. Kiezen van de winnaar was dan ook ontzettend moeilijk.
    Maar de door ons beschikbaar gestelde Bol.com-cadeaubon van 50 euro gaat naar de zoon van Petra Tuk Spruit. Hij heeft een camping gemaakt met een echte klimwand, een beekje met mooie details in het water, de tenten staan fijn in het groen en je waant je echt in de natuur. Ook zijn verhaal past erg goed bij de camping die we op de foto zien.
  • De toffe KarTent is populair bij jullie. Meer dan 300 reacties kregen we via Facebook en Instagram en we hebben ze allemaal gelezen. Pauline Timmerman mag ons mailen en daarbij aangeven of ze de (best wel grote) KarTent of de KarTent Junior wil hebben.
  • Het Bollo-pakket van Landal GreenParks gaat naar Joyce Redert. Tussen de vele vrolijke Bollo-foto’s liet haar kiekeboe-foto ons extra lachen. Maar jeetje zeggen, wat missen we Bollo na het bekijken van al jullie foto’s!
  • De fietstour met BajaBikes voor twee personen in een stad naar keuze is voor Marloes Kroon. Geniet ervan zodra het weer kan. We kunnen uit eigen ervaring zeggen dat het erg leuk is om zo’n tour te doen.
  • ‘I don’t need therapy, I just need to go camping’-tassen van Obelink gaan naar: Miriam Vermeulen (hoe grappig, ze houdt van kamperen en is therapeut!), Rosemarie Leicher (die vanaf kampeerplek op Camping Costa de Zolder de trap af moet voor het toiletgebouw), Barbara Siebelink-Gores (voor bij haar nieuwe tent), Marleen Vredevoort (die voorgedragen werd door Stefanie Jelle Lauf Koevoets) en Sjura Ouwehand (die gewoon ongegeneerd ‘memememememe’ roept). Wij zullen ook nog wat KidsErOpUit-goodies voor jullie in de tas stoppen.
  • De twee kampeerstoeltjes van Decathlon zijn voor Anita Sprokkel die bijna al haar kampeerspullen in de caravan in Spanje heeft staan.

Lieve winnaars, heel veel plezier met jullie prijzen!

Iedereen die heeft meegedaan: ontzettend bedankt voor jullie deelname, het liefst hadden we jullie allemaal laten winnen.

De bedrijven die de prijzen ter beschikking hebben gesteld: bedankt, zonder jullie hadden we dit niet kunnen doen.

Doei en tot ziens!

En dan is hierbij de digitale KidsErOpUit Camping gesloten. We zwaaien jullie uit. Wie weet tot een volgende keer. Wij gaan nu eerst bijkomen, want een virtuele camping runnen is best veel werk.

De komende periode gaan we verder met tips voor vakanties en Corona-proof uitjes in eigen land, productreviews en wie weet ook wat blogs over het buitenland om bij weg te dromen. We werken verder aan nieuwe e-books en gaan aan de slag met onderhoud achter de schermen.

Mocht je ons financieel willen ondersteunen (want ja, ook hier is het inkomen door Corona met 95% gedaald), dan kan dat door het kopen van ons e-book ‘Koken op de camping’.

Voor nu: goede reis naar huis!

Liefs Saskia & blogteam

Bedankt dat jullie virtueel bij ons kwamen kamperen.
Bedankt dat jullie virtueel bij ons kwamen kamperen.
Vorig artikelKampeerpraat: de antwoorden op jullie vragen
Volgend artikelFavoriete citytrips met kinderen
Saskia is oprichter en hoofdredacteur van KidsErOpUit. Moeder van dochter M. (2007) en zoon C. (2009). Ze is altijd op zoek naar toffe Europese bestemmingen waar ze niet eerder is geweest. Waar je haar 's nachts voor wakker kunt maken? Een rondreis met een mix van steden, natuur en cultuur. Overnachten doet ze graag in huuraccommodaties op een camping, variërend van luxe glamping tot basic kampeerhutten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.