Challenge 3 uitjes voor 25 euro: terugblik en alle tips voor goedkope en gratis uitjes in de winter

0
229
goedkope en gratis uitjes in de winter

Goedkope en gratis uitjes in de winter vinden valt niet altijd mee. Zeker in de dure feestmaanden of daarna is het fijn om er voordelig op uit te kunnen. Daarom bedacht blogger Karijn onze november Challenge: 3 uitjes die samen niet meer dan 25 euro kosten, mogelijk zijn in de winter en zonder toepassing van Museumkaart. Nou, ga daar maar eens aan beginnen… Na wat gezucht en gekreun kwamen de ideeën. Bijna alle bloggers zijn deze uitdaging aangegaan en hebben hun tips gedeeld. Heb jij iets gemist? Geen probleem, hier zetten we alles nog een keer op een rij.

Goedkope en gratis uitjes in de winter

We trapten deze Challenge af met een blog waarin we uitleg gaven over wat we gingen doen, je kan ‘m hier teruglezen. Elke week zijn er twee blogs online gekomen met de resultaten van de verschillende bloggers. Om het jullie makkelijk te maken kan je hier alles terug vinden.

goedkope en gratis uitjes in de winter

Suzanne tipte Glowgolf, de Kerstshow van Intratuin (en dan vooral die in Duiven) en mountainbiken. Helaas bleef ze net niet onder de 25 euro, haar drie uitjes kosten samen 28,50 euro. Meer over deze uitjes lees je hier.

Saskia nam ons mee net over de grens naar de Playmobil miniatuurwereld van Miniwelten Lathen, naar gratis klassieke concerten bij conservatoria en naar Schiphol om vliegtuigen te spotten. Deze uitjes kosten samen 20 euro. Nieuwsgierig? Hier lees je meer.

Jolinda ontdekte leuke stadswandelingen voor kinderen, nam ons op zondagochtend voordelig mee naar de bioscoop en tipte het gratis festival Roots in the Woods. Ze gaf in totaal 24,50 euro. Meer lezen kan hier.

Karijn bedacht de Challenge en dus waren we extra nieuwsgierig wat zij zou bedenken. Voor 22,50 euro bezocht ze een kindervoorstelling in de plaatselijke bibliotheek, ging ze wandelen en bezocht ze Fooddock voor een drankje. Nieuwsgierig geworden? Dan kan je hier meer info vinden.

Annemiek trok haar kinderen met beeldscherm en al naar buiten om de app BeleefRoutes te proberen, ze bezocht de sterrenwacht en tipte alvast de lammetjesdagen. Ze gaf 19,50 euro uit om deze goedkope en gratis uitjes in de winter te kunnen doen. Meer info kan je hier vinden.

Fieke bezocht een bezoekerscentrum zoals je deze tegenwoordig in veel natuurgebieden tegen komt, ze ging met de trein (altijd een feestje met kinderen!) en adviseerde de IVN Scharrelkids activiteiten. Ze gaf slechts 16,80 euro uit! Nieuwsgierig? Lees dan vooral hier verder.

Iris nam ons mee naar het Natuurhistorisch Museum in Rotterdam, geitenboerderij ’t Geertje en Natuurbezoekerscentrum Klein Profijt. Omdat ze bij het museum een speurtocht voor de kinderen kocht kwam ze net boven budget uit, maar 25,50 euro is nog steeds erg netjes. Meer over deze uitjes lees je hier.

Daphne begint haar voordelige dagje uit met een ontbijt bij IKEA, daarna ging ze op woensdagmiddag naar de klimmuur bij de Uithof. Tot slot tipte ze de geitenboerderij in het Amsterdamse Bos. Dit alles kost niet meer dan 18,75 euro. Nieuwsgierig naar deze goedkope en gratis uitjes in de winter? Klik dan hier.

Tot slot heeft Marije ons meegenomen naar het Speelgoedmuseum in Deventer, een museum waar kinderen echt mogen spelen. Ze liet zien dat je het hele jaar heerlijk kan struinen in de Amsterdamse Waterleidingduinen en ging tot slot geocachen. Ze gaf slechts 18,50 euro uit. Als je meer wilt weten over deze uitjes dan klik je hier.

And the winner is…. Fieke!

Hoewel? Eigenlijk is iedereen winnaar, ja ook jij. Want jij krijgt zomaar voor niets deze tips voor goedkope en gratis uitjes in de winter.

Meer lezen?

Op zoek naar meer leuke gratis of goedkope uitjes in de winter? Kijk dan voor inspiratie eens op:

KidsErOpUit is te volgen op FacebookInstagram en X (voorheen Twitter).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.