Onze ervaring bij Boutique Park Brinckerduyn met kinderen

0
282

Gelegen in de rustige omgeving van Appelscha in Friesland vind je Boutique Park Brinckerduyn. Dit vakantiepark biedt een ideale vakantiebestemming voor gezinnen met kinderen in Nederland. Dit boutique park bevindt zich in de prachtige natuur van het Nationaal Park Drents-Friese Wold en combineert luxe accommodaties met een breed aanbod aan faciliteiten en activiteiten voor jong en oud. Op dit vakantiepark geniet je van luxe, gecombineerd met de natuur. Boutique Park Brinckerduyn heeft alles in huis om een onvergetelijke vakantie voor het hele gezin te garanderen. Ik, Melvin, ben er geweest en del graag mijn ervaring met je!

Bekijk hier direct de prijzen van Boutique Park Brinckerduyn

Brinkerduyn met kinderen: mijn ervaring
Tijdens mijn bezoek aan Brinkerduyn had ik helaas wat pech met het weer, maar hopelijk is dat tijdens jullie bezoek niet het geval 🙂

Luxe accommodaties voor het hele gezin

Accommodaties
De accommodaties zijn echt gigantisch

Boutique Park Brinckerduyn staat bekend om zijn luxe en comfortabele accommodaties die speciaal zijn ontworpen voor gezinnen. De ruime vakantiehuizen bieden plaats aan zowel kleine als grotere gezinnen en zijn van alle gemakken voorzien. De woningen variëren, maar zijn stuk voor stuk prachtige villa’s, allemaal uitgerust met moderne faciliteiten zoals een volledig ingerichte keuken, comfortabele slaapkamers en sfeervolle woonkamer.

Brinkerduyn met kinderen: mijn ervaring
Het hele interieur van het huis is duurzaam en in houtstijl

Voor gezinnen die op zoek zijn naar extra luxe, biedt Brinckerduyn accommodaties met privé wellnessfaciliteiten zoals een sauna, jacuzzi en zelfs een privé zwembad. Deze extra voorzieningen zorgen ervoor dat ouders kunnen ontspannen terwijl de kinderen zich vermaken.

Wat heel gaaf is, is dat er bij een aantal woningen op de eerste verdieping ook een groot net gespannen is, waar je heerlijk op kan hangen. Dat vond ik echt heel gaaf om te zien!

Bekijk hier de luxe accommodaties van Boutique Park Brinkerduyn

Brinkerduyn met kinderen: mijn ervaring
Op dit net kan je lekker liggen en relaxen. Super gaaf voor de kids!

Ruim aanbod aan faciliteiten voor jong en oud

Brinkerduyn met kinderen: mijn ervaring
Padelbanen bij het resort

Bij Boutique Park Brinckerduyn is er aan alles gedacht om het de kinderen naar de zin te maken. Het park beschikt over een speeltuin waar kinderen kunnen klimmen, klauteren en glijden. Voor de avontuurlijke kinderen is er een uitdagend avonturenpad met allerlei obstakels waar zelfs de jongsten zich mee vermaken.

Brinkerduyn met kinderen: mijn ervaring
Voetbalveldje

Verder vind je op het boutique park verschillende van sportieve activiteiten voor het hele gezin. Het park beschikt over meerdere sportvelden waar gezinnen samen kunnen hockeyen, voetballen, padellen of bootcampen. Daarnaast is er een jeu de boules baan waar families plezier kunnen hebben en een beetje competitie kunnen toevoegen aan hun vakantie.

Privé zwembad
Er zijn meerdere huizen met privé zwembad

Voor de natuurliefhebbers biedt de omgeving van het park prachtige wandel- en fietsroutes. Als gast van Boutique Park Brickerduyn kan je gratis gebruik maken van de naast gelegen camping De Roggeberg. Hier kan je fietsen huren, inclusief kinderfietsen en kinderzitjes, zodat het hele gezin samen op pad kan om de mooie omgeving te verkennen. De nabijgelegen bossen en heidevelden van het Nationaal Park Drents-Friese Wold bieden een schitterend decor voor lange wandelingen en fietstochten.

De naast gelegen Camping De Roggeberg beschikt over een groot zwembad en animatieteam en meerdere speeltuinen. Als gast van Brinckerduyn mag je gewoon gebruik maken van deze faciliteiten. Ga hier dus zeker een kijkje nemen om alles uit je vakantie te halen met kinderen!

Verder beschikt het park beschikt een supermarkt waar dagelijkse boodschappen gedaan kunnen worden en verse broodjes voor het ontbijt.

Daarnaast zijn er diverse eetgelegenheden in de omgeving van het park, variërend van een gezellig restaurant tot een snackbar voor een snelle hap.

Spelen voor de kids
Diverse speeltoestellen voor de huisjes

Ga op pad in de omgeving

Naast de faciliteiten op het park zelf, biedt de omgeving van Boutique Park Brinckerduyn tal van mogelijkheden voor spannende en leerzame uitstapjes. Op korte afstand van het park ligt het Klimbos Appelscha. Dit is een avonturenpark waar kinderen (en ouders) zich kunnen uitleven op uitdagende klimroutes tussen de bomen. Dit is een perfecte activiteit voor gezinnen die van een beetje spanning en avontuur houden.

Een bezoek aan het nabijgelegen Attractiepark Duinen Zathe is ook een aanrader. Dit pretpark biedt diverse attracties voor kinderen van alle leeftijden, van spannende achtbanen tot gezellige draaimolens. Het park heeft een overzichtelijk formaat, wat het ideaal maakt voor gezinnen met jonge kinderen.

Brinkerduyn met kinderen: mijn ervaring

Voor een educatieve en tegelijkertijd leuke ervaring kunnen gezinnen een bezoek brengen aan het Nationaal Vlechtmuseum in Noordwolde. Hier leren kinderen over de geschiedenis en het ambacht van het vlechten en kunnen ze zelf aan de slag in de kindervlechthoek. Een ander interessant uitstapje is naar het Gevangenismuseum Veenhuizen. In dit museum leer je alles over misdaad en straf en voor kinderen is er een speurtocht ‘De vloek van Veenhuizen’.

Boutique Park Brinckerduyn is de perfecte bestemming voor gezinnen met kinderen die op zoek zijn naar een vakantie vol comfort, avontuur en ontspanning. Met zijn luxe accommodaties, kindvriendelijke faciliteiten en de prachtige natuurlijke omgeving biedt het park alles wat nodig is voor een onvergetelijke gezinsvakantie. Of je nu wilt ontspannen in je eigen wellnessruimte, avontuurlijke activiteiten wilt ondernemen of de schoonheid van het Nationaal Park Drents-Friese Wold wilt ontdekken. Alles is mogelijk, Ervaar zelf waarom dit vakantiepark de ideale plek is voor een gezinsvakantie in Friesland met kinderen.

Bekijk hier direct de prijzen van Boutique Park Brinckerduyn

Meer lezen? 

Op zoek naar meer inspiratie? Dan is dit wellicht interessant voor je: 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.