Makkelijk te maken, vult de maag goed en door het toevoegen van de augurk een frisse bite. Dat kenmerkt het Hongaarse potje. Saskia maakte dit gerecht op de skottel, maar in een wok of koekenpan gaat het natuurlijk ook.
Hongaars potje op de camping
Op de skottel koken is superfijn. Buiten koken en één grote pan gebruiken. Ook het Hongaarse potje kan op de skottel klaargemaakt worden.
Wat heb je nodig voor een Hongaars potje?
- Worst
- Augurken
- Paprika
- Tomaat
- Ui
- Aardappelblokjes
- Peper, zout en paprikapoeder
Hoe maak je een Hongaars potje?
- Snijd de augurken in plakjes.
- Snij de ui, tomaat en paprika.
- Bak de worstjes mooi bruin.
- Doe de groenten in het midden van de pan en verschuif de worstjes naar de zijkant.
- Laat alles gaar worden en blijf roeren om aanbakken te voorkomen.
- Naar smaak zout, peper en paprikapoeder toevoegen.
Eet smakelijk!
Recepten voor op de camping
Op zoek naar meer recepten voor op de camping? Gewoon van die makkelijke gerechten die kinderen ook graag eten, zonder ingewikkelde ingrediënten? Dan is het KidsErOpUit e-book ‘Koken op de camping’ een aanrader.
Download dit onmisbare e-book nu!
KidsErOpUit is te volgen opFacebook,InstagramenX (voorheen Twitter).
Klinkt heel lekker! Die zet ik op het receptenlijstje voor onze volgende vakantie.
Zeker doen! Ben benieuwd hoe het in de smaak valt.